美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:sabun 的帖子

我暫時做左1次,黎緊下星期做第2次,效果ok呀,朋友個個都話塊面細左又瘦左,sreach 左好耐先搵到呢間,上次試做完,完全無sell我,仲要我自己問返佢想join course,係地點遠d係元朗,但價錢真係好吸引...u one機,做464線tim

大宅

回覆:sytckm 的帖子

係元朗,頭先睇佢地fb應該仲做緊10蚊一線試做

大宅

回覆:bbqqlam689 的帖子

u one 機,打1.3j,已好痛,頂唔順好痺痛果隻,但部機可以去到3j,我諗無人可以係無麻醉下頂到3j,美國ulthera諗住4字頭先做,
u one 打完都下巴位冤成2星期

大宅

回覆:CreamBaby 的帖子

不過真心想提各位想做hifu 既sisters,自問忍到痛先做,唔係side晒d 錢,同食定2粒止痛藥先好去做,低度數唔痛爆係無效果既

大宅

回覆:mercuryki 的帖子

美容師同做完唔可以食消炎藥,最好咩藥都唔好食,因此佢都係令d皮膚自我修復既原理,我自己就食骨膠原,等皮膚生得更好

大宅

回覆:幸福吳太太 的帖子

下巴位冤痛到真係會出晒汗,好似牙醫係甘整你隻敏感牙齒甘,又你又要頂住個幾百下,美容師話有個客痛到要拍開佢手上面部機。做果時只好諗住d錢,唔好side,頂硬上

大宅

回覆:蕾娜 的帖子

係邊樹可以搵到u one排第幾呀

首頁

尾頁

跳至