烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:Cinderellababy 的帖子

一晚絕對唔係問題,因為,有時炆餸,朝早炆,夜晚食,時間都係一樣,就算邊有機會出銹水,但蓋嘅坑位絕對無可能peeling,我亦就此事,請教過LC售貨員,他們也說沒有問題,我家中亦有多隻staub & LC,從未出現此問題,但就此事,我只可說,staub售後超差,如果你有爬文,應該明白,對於一個大品牌,quality係其一問題,service係另一個更嚴重嘅問題

大宅

回覆:happypiano 的帖子

其實我又唔想一竹杆打一船人,我用佢其他褒都係無問題,只係service差,sales姐姐唔愁賣,總之,保佑隻褒無事,如果唔係,等住勞氣

大宅

係呀!!佢個CS講就天下無敵,我依家都只係祈求佢聽日真係打俾我

大宅

回覆:mosmosma 的帖子

輕輕抹,唔滴油就ok

大宅

我都係因為唔趕用,屋企大大話話LC加staub10幾隻,所以先唔催佢,但實在太過份

大宅

引用:我換番來個24蓋邊都有,+係睇唔到,+但養鍋上

原帖由 登!登!登! 於 14-05-07 發表
我換番來個24蓋邊都有, 係睇唔到, 但養鍋上油時張廚紙有銹漬, 為有勤力上油 ...
蓋邊好多時都會有,係佢地角度已屬正常,勤力揸油,ok嘅

大宅

引用:我家有幾套staub,+都係咁用,+只有24係出現

原帖由 登!登!登! 於 14-05-07 發表

我家有幾套staub, 都係咁用, 只有24係出現銹漬 ...
係囉,就係個別情況囉

首頁

尾頁

跳至