自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

emzzzz 發表於 23-3-21 01:12
謎底已經解開。真係溝通出左問題,from連登

水晶宮

annakit 發表於 23-3-21 07:31
係Mirrior經理人取考啫, 換位思考, 如果請隊band只係來個鼓手, 請隊樂團只係來個吹單簧管, 咁叫一隊? ...

咁樣比喻易明好多。大家都無乜討論空間。

如果只請lan,就唔會話請mirror 啦!
但鏡方面,如果話只得lan唱到live..所以派lan.我又同意呀!

香港班人唔知點做嘢,包括香港區接頭人。

水晶宮

iki 發表於 23-3-21 09:25
我女睇咗第一場都係冇安排嘉賓,之後重要拉埋我同爸一齊出面睇多次,又係冇嘉賓又多幾首限定歌單反而高興喎 ...

我個勁like jj...不過佢話啲飛貴又要測驗所以無去。

水晶宮

auhiyo 發表於 23-3-21 11:37
你睇上次欣宜同AL就知啦!人地直接講名唔係講鏡law。

仲有梁詠琪同edan都係

水晶宮

回覆樓主:

講真香港人唔係個個識/欣賞JJ,今日打開聽歌app.佢有229首歌……45張專輯

水晶宮

SeptKid 發表於 23-3-21 13:39
我估:
JJ方流出既list 係: 請Mirror
Mirror 方流出既list 係: 請Ian

我都係咁覺得。
香港個接頭人係最大問題。
正如樓上jm講,我邀請隊band,.你而家只出結他手,當然唔得啦。

水晶宮

Happywinner 發表於 23-3-21 14:05
真係第一次聽呢個名!香港應該冇咩人識佢

當年身邊啲後生同事勁like小酒窩喎,佢哋介紹我聽。(佢唔係我idols)
我家細路都勁like佢啲歌。不過佢鍾意歌星唔係睇樣。因為佢另一個like嘅Bruno Mars.

我估like佢嘅人,係真心鍾意聽歌同欣賞佢嘅才華。

水晶宮

Charlie1978 發表於 23-3-23 09:18
周杰倫我識,佢啲歌好多都好好聽,相反咩JJ,我完全唔識,仲以為係無線以前有個女演員JJ咋!咩林俊杰真係 ...

佢出道20年,成40歲,但我身邊好多後生都識。小酒窩真係未聽過??係公司後生介紹我聽。當時仲笑小酒窩長睫毛咁核突

我家有鍾意實力派,有鍾意偶像嘅。
偶像派鍾意鏡,不過而家轉咗大6。實力派鍾意林俊傑同外國歌手。

水晶宮

Charlie1978 發表於 23-3-23 10:28
未,係台灣歌?

JJ世巡都幾次。
不過我又覺得唔係人人都要識佢。
Bruno Mars 夠紅啦,香港都唔係個個識。但我都好鍾意佢啲歌。

首頁

尾頁

跳至