婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

醒目開學勳章

hauhauhau 發表於 12-6-1 21:52
之後丫xx c奶真係聽到我大叫..忍唔住叫埋老公同兩個仔..一齊過黎..
c奶老公非常大聲)你地好停手..好走啦 ...
點解會搞成咁架???!!! 你而家好D嘛?? 你及你屋企人既傷無大外嗎?? 我諗你亞媽一定好傷心!! 唉, 男家既人都係顛既, 仲要去你屋企整爛晒D野. 你肯唔報警都真係已經對佢地好仁慈了.
你心情平伏了一點點嗎? 知你很難受很傷心, 無人能夠幫你, 只有時間可以替你撫平你的傷口!

侯爵府

醒目開學勳章

hauhauhau 發表於 12-6-1 23:31
其實我個時..真係去到谷底...好想自己一個靜靜地想下..以後條路點行...咩人都唔想見...我自閉前有send sms ...
尋晚我睇既時候, 你只係UPDATE左一半, 未講到而家既情況已經OK番. 今朝起身睇, 我都安樂晒了, 起碼叫做鬆一口氣見到你而家人身安全同埋你既情緒平伏番落黎.
你仲後生, 將來仲有大把日子要過, 你要努力D, 堅強D呀, 唔為你自己都為左最鍚你既亞媽呀!!! 你亞媽同亞爸都真係好鍚你架, 唔好令佢地失望, 你要好好過日子呀, 你活得開心就係對佢地最大既回報了! 佢地一定想你每日都開開心心的, 我相信你係做得到的, 只需要一些時間, 慢慢來啦, 唔好迫自己太緊.

而家你既生活一黎唔駛再擔心錢, 又唔駛再見到班野人, 你應該可以好好多的.

我真係怕你C6會係BK 睇到你呢個TOPIC呀, 你有需要既話有D野唔好講得太詳細, 免佢又找到你搵你黎煩啦. 長痛不如短痛, 你老公唔改, 你地呢一世都會係咁糾纏的, 所以................. 真係無辦法一定要離開佢呀, 否則下次佢班野人又唔點知會做D咩.

侯爵府

醒目開學勳章

hauhauhau 發表於 12-6-4 13:43
重新打過

99vs大佬電話內容(99今次扮可憐)
好彩亞大嫂有大佬保護咋!

首頁

尾頁

跳至