婆媳關係

跳至

首頁
12345...18

尾頁

男爵府

回覆 LedTV 的帖子

我知丫但係仲邊有錢養多個bb

男爵府

回覆 Sammy1981 的帖子

係丫..所以我唔想再係呢個局面入面..所以想大家幫手分析下

男爵府

回覆 綠荳媽媽 的帖子

係點架??到時成層樓冇哂..定點架??

男爵府

回覆 angieody 的帖子

就係仲未講得掂..我c6就話心灰..咁我都諗唔到辦法.......

男爵府

回覆 shinku 的帖子

而家6299..意思係,..唔理我地4個邊個比..總之夾埋..就20k...

我覺得5k多..係因為c6所有錢卡哂係公司...已c6早前唔掂我係銀行囉佐10萬蚊比佢...而家c6冇錢架..我地屋企開支所有野都係我比..我搵15k...之後我要幫c6比5k..6299...............

男爵府

如果我C6唔出聲再同6299傾,..你覺得我點做好呢?

男爵府

回覆 whoami1977 的帖子

我C6由半年前開始同兩星期前都仲係好有恆心咁諗住番佢傾掂佢..而家佢話好煩了..唔想傾..由得6299佢地

男爵府

回覆 LedTV 的帖子

等我建議下先@@

男爵府

回覆 tsewong 的帖子

我C6已經講過好多次..而家C6話唔想再講...佢話由得佢,.你覺得點好?

男爵府

回覆 Babykibi 的帖子

係架,,佢男友好好架.....不過好都有底線....

男爵府

如果我再叫C6同6299講..會唔會覺得我迫C6咁..?

男爵府

回覆 tsewong 的帖子

我真係忍唔到幾耐,....

男爵府

回覆 yamaneko 的帖子

多謝你..我今晚就好好傾下@@

男爵府

回覆 maggie_devilkin 的帖子

其實我有想過同C6講財政獨立..但係仲未狠到心腸...但係我真係唔想問丫媽借錢比6299囉...仲要一定要比...........

男爵府

回覆 Miu0926 的帖子

6299唔肯賣,,,半年冇比了

男爵府

我首先update佐尋晚宵夜既情況先..慢慢覆各位

尋日我聽佐大家意見..叫c6約佢兄弟姊妹出來食野.,.因為細佬收好夜要就佢,而大佬好想細佬同女友可以好番.就叫埋佢女友出來,咁為佐平d..我地去佐大佬女友家食..大佬女友同我地住同區..我就話你地上哂去先叫我啦..你地傾住先..我要等機衫洗完..

之後c6去到咁上下時間打比我..叫我唔好去啦..我話:下..做咩?
佢話妹妹講佐d關於我既野..令到細佬女友睇唔過眼講佐幾句野..點知妹妹講佐10分鐘粗口鬧人地..而家喊住走..c6怕我黎到又受氣..內容如下

大佬:我呢比到2-3k...比唔到5k...我會同丫爸丫媽講比少d..你地要有心理準備
c6:佢再叫我比多,我都冇得比佢啦..而家個5k係我老婆比緊架
妹:二嫂番朝9晚5..應該仲有好多時間剩.佢又叻女..叫佢搵多份工就攪得掂大佬個份啦...
所有人呆哂..唔識比反應..只有細佬女友...轉得最快
女友:你自己又唔做野.叫人地做兩份工?
妹:我總之比到錢,你理得我做唔做野丫,而家係佢比唔到錢,咪要做囉
女友:咁仲咩人地要比埋大佬個份.而你唔洗?
妹:我係女,佢地係仔,我係女比5k好過好多人啦,仲要比埋個仔個份?
女友:咁二嫂夠係女人,做咩要比埋你地個份?
妹:佢嫁佐比我丫哥,就預佐啦
女友:人地日日放工要煮飯,做家務,要幫你哥做公司文件,你估佢神仙丫?
呢個時候丫妹唔夠講發爛大講粗口.....
大佬同c6係咁叫個妹收聲....但係細佬..就一句野都冇講...10分鐘之後..女友喊住走...

男爵府

回覆 kathytam2000 的帖子

而家都開始影響緊..我已經講過幾次..我爭媽咪幾萬蚊..我想先還番比媽咪,再有錢先比6299..但c6都係個句..唔比唔得既..

男爵府

回覆 LittlePan 的帖子

呢樣野我尋晚等c6番來同佢傾佐..佢話屋企而家咁既環境..佢話叫我等3年..3年後先算..咁我話3年後如果仲好似而家咁呢?c6話:咁唔生了

男爵府

尋日叫佐..你睇下我上面打個段update,就知幾大獲...我真係唔想再忍...

男爵府

回覆 Bubblegumbb 的帖子

其實之前c6一直都有爭取..我係冇野的..但我最唔開心係c6而家話心灰,..唔再理..由得佢6299..照比錢算...我真係好無奈

首頁
12345...18

尾頁

跳至