夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

盡快同佢攤牌啦,除非你覺得同佢同一屋簷下日對夜對都冇所謂,但明顯你唔係囉

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

alittlebird 發表於 21-4-22 12:41
其實我怕面對結果,不過都冇得避

問題係分開之後生活費、住屋同照顧小朋友呢3個問題要解決,攤牌反而唔難

伯爵府

alittlebird 發表於 21-4-22 14:16
其實離婚有幾難,你說得對,生活、小朋友才是問題

呢個男人唔值得你為佢傷心,一生人有多個過客,咪當佢係其中一個囉,最緊要PLAN好同小朋友之後嘅生活,活得比佢好

cathngai    發表於 21-4-22 22:59

伯爵府

alittlebird 發表於 21-4-24 18:42
今日同C6攤牌,佢沉默不語,我説要離婚,他説預咗,挽留也不會

佢唔留仲好,最憎啲男人拖拖拉拉,呢頭跪玻璃喊曬口話仲好愛你,點都唔離婚,轉個頭又去個小三度仲衰

首頁

尾頁

跳至