懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 捐贈臍帶血予紅十字會

但係臍帶血好似會好有用架窩。。。係阿啤啤出生先有架咋。。。自己儲好似好0的窩,點知第時我阿啤會唔會需要啵。。。。

民房

但係我聽講呢間生寶就係在台灣同陳水扁同埋佢女婿搞到一團糟果間公司窩。。。台灣公司信用一向都嘛嘛,我問過呢間公司0的野,佢0的證書0係香港無被承認架窩,好似呃人噙。。。有冇其他介紹呢?

民房

但係講到底我對台灣公司都係冇乜信心。。。都係慢慢再睇下先。。。。謝謝。。。
MrsMars 寫道:
但係呢間公司係台灣多間(好似有成8間)臍帶血公司裡面最大果間,佔市場6成wor! 最緊要佢地有相關科研ma... 總公司攞齊咁多證書,係想俾人知佢地著重品質,香港公司都唔會衰la... 另外一間新加坡的 我都會考慮,佢地總公司都係有張什麼美國血庫認證,不過佢d sales 就差咁d... 唔係好pro lor... 講真代言人既野我唔係好理... 佢地唔好彩...搵着個賤人代言... 總之,我仲有大把時間諗儲邊間, 遲d緊係上去睇下個實驗室先啦,總之,唔會儲番個間啦,聽聞佢地又轉手,死啦,我個大女d血係佢地到,唔知可唔可以轉去另一間繼續儲既呢 ??? 有無人知???

民房

哎唷。。。我又唔係好清楚啵。。。我都係聽下聽下咋。。。

HABB 寫道:
[quote]
Monchhichi79 寫道:
但係臍帶血好似會好有用架窩。。。係阿啤啤出生先有架咋。。。自己儲好似好0的窩,點知第時我阿啤會唔會需要啵。。。。

唔係o岩就用得既咩?
捐1次只可救1人?
我太太會係瑪麗生呀,同埋佢98,99年係英國,唉,做唔到善事tim[/quote] :mrgreen: :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至