二手市場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

今日好鬼嬲...一直以黎晌BK賣下野..同其他媽咪交換物品OR送出一D自己唔再需要既東西比有需求既人...大家都相安無事..有D媽咪仲可以做埋朋友....
今日我自己出售既貨品減價..但竟然有其他新加入國民黎踩場...講真生意各有各做姐...唔使咁呀...真係好鬼慶....況且而家大多同我買野既媽咪都係我D熟客..話哂我都晌BK成3年啦...大家同我買野都知我有信用...收錢即POST...唔會拖延人地..如果唔係點會有媽咪介紹咁多客比我...D人無啦啦晌到攪事...你叫我唔出聲無可能...但唔該呢位姐姐請自重...賣野姐...唔使賣果幾樣野成日轉ID呀...唔好真係以為無人知啦.....講完..舒服哂...THX
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

翡翠宮

原文章由 freestar 於 08-10-31 22:00 發表

請問佢點樣踩場

佢咪見我一POST新文章..就入黎POST左以下呢段野:

"之前同你買79元...D皮又甩..而家見人地賣得平..你就減價速銷..唉 "

唔好意思喎...我無做過佢生意..講野都唔合邏輯..真係甩皮既話..幾多錢都要換啦..係咪先...

sogood!    發表於 19-4-15 11:12
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

翡翠宮

原文章由 lulupopo 於 08-11-1 11:53 發表

記得我嗎?我上年幫你買過雞精...你好好信用,重比個靚環保袋我..

記得啊...晌大新銀行交收呀嘛...

sogood!    發表於 19-4-15 11:13

翡翠宮

真係唔明點解送野比人仲要被人放飛機....
之前2月5日話送出一袋BB男仔衫....呢位媽咪即刻PM我話要...仲話過2月7日下午3-4點會黎我HOME拎...我話我夜晚要出去食飯..佢都知道..
到左尋日成4點都未見...咪CALL佢問...佢話未得要晏D...我都話好...到左5:45分..佢打比我話而家過緊黎(由佢果到過殷我到只需15分鐘)...我叫佢去到樓下打比我..等我話佢知PASSWORD叫佢上黎....結果等等等到6:30PM都未見人..期間我打過成6-7次電話比佢...因為我以為佢唔識上黎..想問下佢晌邊...點知有次佢仲CUT我線唔聽...最後我等到佢7點幾都無聲無氣...結果我D屋企人就晌酒樓等我半個鐘..其實可以話係成村人(15個人)等佢一個...
我覺得你唔想要好閒者..講句OK啦...唔好話係我送出既物品..就算係要佢比錢買..到最尾唔想買都無無問題架...唔好唔聲唔聲咁...真係無交帶....整到我以後都怕左送野出去...仲慘過求佢要咁....
你唔要..好多媽咪PM我想要架....最慶就係要成村人等..我仲要比人話做好心.....激到我C~~~

翡翠宮

激氣...點解只不過送出自己唔用既BB物品出去...都要比人話我扮好心...成日送野比人...博咩? 咩博咩姐?有咩好博?又唔係有獎?你估我真係開善堂? 只不過見自己無用就幫下人姐...咁都要比人話...好啦...以後咩都收錢..唔送啦.....><

翡翠宮

原帖由 musicsheep 於 09-3-12 18:06 發表
唔好意思~~~
我不知道是否我的分享令你有唔開心的感覺~~,我自己也有送野出給mama的,因為我也有些mama送野給我,到沒用了又再送出去俾人啦~~

希望你唔好咁唔開心,可以送野給有需要的人也是一種福氣哦~~~~!!

...

唔關你事....多謝關心...
只不過係有D媽咪可能送唔到比佢...因為講真都係先到先得啦...所以有D難聽既說話咯....

翡翠宮

原帖由 apple1111 於 09-3-24 17:02 發表
"尋求正義朋友" 本人徵求物品,但得到以下的回應,請大家評下理,徵求物品,本來就係你情我願,冇任何強迫,但我被這位媽媽"小"到....在這我請大家評下理,唔該晒.

(以下係我徵求的主題)_2009.3.21 20:08

[* ...

真係咩人都有...唔好話徵求呀...我送野出黎都會比人話扮好心..仲要問我博咩呀? 我自己都好想知道博D咩咯...

翡翠宮

原帖由 SNOWSHOP 於 09-9-8 14:14 發表
係咩,咁睇下佢架車賣唔賣得出囉!收線,哈!

好幼稚

首頁

尾頁

跳至