自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

今朝去咗掃, 超多人 得2個收錢, 要平 預咗要等

洗衣球 折咗51.X 掃咗3包

日清麻油 10.X 掃咗3支

黑椒碎 / 香茅碎 / 孜然粉 $9.0 各1支

白元抽濕 3個裝 11.X /有香味嘅 16.X 掃咗3盒

我掃咗呢啲咋 個大環保袋塞爆晒 好鬼重

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

333s 發表於 17-4-29 13:56
黑椒碎 / 香茅碎 / 孜然粉 $9.0 各1支多少gram?
個樽身寫28克

珊瑚宮

SW_Ball 發表於 17-4-29 20:11
洗衣球是粉紅色嗰隻嗎?51好平啊

我都想買粉紅色啊! 剩返藍色同綠色咋
見咁抵 照殺

珊瑚宮

jodylulu 發表於 17-4-29 21:04
洗衣球禾行了四間都冇

我喺屯門 職員一搬洗衣球出嚟
啲人就自己幫手拆箱 轉個頭就清晒 實在係抵

珊瑚宮

翻工 發表於 17-4-29 21:14
洗衣球點用架?未用過

一粒粒 入面有齊 洗衣液 柔順劑 每次洗衫掉一粒去洗 方便快捷

首頁

尾頁

跳至