自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有呀, 最後散左, 我同 EX就係 7 年了, 我同EX 成日係電話鬧交, 比阿媽聽到
我阿媽憎到佢死, 又窮又大男人, 又日話佢唔配同我一齊, 電影富家女同窮小子穚段 (我爸係做生意, 係屋企我真係萬千寵愛)

最初, 以為 錢唔係問題, 有愛情乜問題都可以克服...
宜家同 C6 一齊, 朋友同家人都話: 你跟本唔係挨得既人
有時諗, 如果我同 EX 一齊, 下場應該好慘

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

karenlohy 發表於 19-6-20 13:17
又窮又大男人又真係難頂

只可以講: 當局者迷
99 知我家底, 背境, 結婚咁耐都冇 乜點比面色我睇

擺酒果日, 我媽乜都唔識, 鬧我媽... 返到屋企係度喊,
第2朝, 我媽打電話叫我地返佢度, 我爸爸問C6 佢阿媽因乜事可以咁惡, 最後冇去99度
99 打比 C6 炸型, C6 講晒出黎, 最後 62 擺和頭酒, 叫我地原諒99

greenpea    發表於 19-6-23 20:03
karenlohy    發表於 19-6-20 13:40

翡翠宮

aromama 發表於 19-6-20 13:53
你唔是我個女吧 講笑啫,我女未婚。
我個女個男友同你ex 一樣,又窮又大男人,其實窮唔係大問題 ...

佢會醒的, 放心
宜家D細路好識諗

翡翠宮

mini1204 發表於 19-6-20 13:55
我好耐之前既舊老闆
佢未起家之前係間大廠打工做到manager
太子女入去做暑期工就此撻着

前世注定, 緣定3生

翡翠宮

babycam 發表於 19-6-23 16:48
咁都算不被世俗所接受的戀愛

係,我全家都唔支持
我爸錫我,佢由得我啫,到時要後盾,佢100%企我果邊

首頁

尾頁

跳至