自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

一定嬲爆
入門口果陣 佢2個仲拿拿林簽名,死驚結唔成婚 咁既然咁驚 做乜叫我上黎?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

事前都未選定,轉頭簽紙結婚
有冇咁兒戲?任性還任性..呢d 唔係叫型
男又冇經濟基礎,個女又蒸生瓜咁 頭都痛

翡翠宮

crystal媽咪 發表於 22-11-9 21:44
好似係婆婆通知佢地兩個

但佢地都聽到麻,如果唔想 做乜唔出聲話唔好

翡翠宮

crystal媽咪 發表於 22-11-9 21:46
我有行開過

係咪婆只叫佢地快上去,冇講咩事?

翡翠宮

crystal媽咪 發表於 22-11-9 21:50
謝謝

翡翠宮

回覆樓主:

其實芊芊真係任性到,拍拖又係佢主動提出,連結婚都係佢提出,果個going由頭到尾都on 居居冇出聲,好似送埋黎咪食囉!咁款
將來有乜事 真係唔可以呻:好後悔嫁比你...因為going事前 從來冇諗過娶佢,係佢監硬要結婚 冇得怨
同going 前度比,going 愛 ex 多過愛芊芊

翡翠宮

ngwong2 發表於 22-11-10 06:37
芊芊E條線不合理。自己老豆和丁生已反哂面朋友都無得做!做囡同老豆关係甘好。应無理由繼續和丁生有联络見 ...

我都係咁同c6 講,拖都冇拍過就話結婚?佢真係想點就點!
佢同going一齊 最初係想趕走貪錢ex, 跟住going 想同丁生爭 芊芊就好enjoy 2個男人爭餐死,跟本唔係拍拖...心態唔好
going 係一個完全冇責任感既人,芊芊跪左係度氹佢父母,佢竟然企係度睇表演 冇誠意,將來有乜事都係個女出黎頂

首頁

尾頁

跳至