自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一句關心說話都冇, 阿MO 阿峰醫療上有冇講會分擔一D
最關心既 都係自己有冇 / 幾時有工開

真係冷血無恥

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

熊熊老婆 發表於 22-8-4 12:10
今日小紅書已經有大量水軍出post支持佢哋!李生真係洗咗唔少錢
...

水軍帶風向 試水溫, 呢D都係有限錢
傷者醫療係無限錢, 所以唔好提

翡翠宮

fayefa 發表於 22-8-4 12:19
慳啲啦!唔該你哋同你公司啲高層同傷者講番同一番說話啦!除左你班盲粉己外,無人care 你哋架。你哋繼續不 ...

係啦, 佢地護鏡去到冇邏輯, 冇理智
1,2日後叫我衝去醫院救人, 都唔知佢UP 乜

翡翠宮

Fungbb0131 發表於 22-8-5 00:45
無問題吖,每個人都可以表達自己嘅諗法,香港真係無出過一個咁豆腐渣嘅演唱會,一場cap到盡演唱會,出事之 ...

你講晒我地不滿既野出黎

其實受傷係唔可以改變既事情, 佢地作出一句問候, 一句關心, 事情唔會變成咁, 唔係龜縮 叫人唔好瘋傳唔好提 就可以解決問題

LEON 露天演唱會出事, 第一時間出黎道歉 講出事情因由 會點去解決, 最後嬴得既係掌聲
老一輩選擇承認錯誤 改過, 後生一輩選擇逃避推卸責任 等風聲冇咁緊就當冇事發生
香港既將來點算

lamszesze    發表於 22-8-5 09:39

翡翠宮

lamszesze 發表於 22-8-5 09:41
回覆 selinako^^ 的帖子

佢地根本就係想逃避推卸責任,淡化事件,等風聲冇咁緊就當冇事發生,d粉個個學佢 ...

出事唔係佢地身邊既人, 佢地當然輕鬆 藝員 / 偶像係 年青人榜樣 學佢地咁 香港將來真係死得

雖然 我真係唔中意鏡, 但都會當時運高睇唔到
今次呢個事件, 我地針對係某歌手既事發態度, 事後問題檢討+解決+善後 + 對傷者既賠償
班鐵粉覺得我地對人唔對事, 講極都唔明

另一個歌手仲搞笑話 佢地會企返起身, 好似出事果個係佢地隊員 真係令人莫名其妙
除左鐵粉邊個在乎佢地 企唔企返起身! 我地在乎只係受傷既人, 為佢+佢屋企人攞返個公道

首頁

尾頁

跳至