自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

班大媽都一把年紀啦!應該有老公仔女呀!做埋晒d 咁既野……,不知所謂
應該請d 人巡啦,又話要增加就業

天水圍公園,耐唔耐都有人巡黎巡去
或者警察 耐唔耐係果度簽簿

黎晒譜 d 大媽製造噪音,仲要搞到咁荒淫,隱瞞淫竇咁 真係發神經

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

isamlum 發表於 24-1-8 20:35
世風日下,点解唔投訴?康文署?區議員?C晒去边?

應該搵議員做野,等佢搵警察睇下點搞

翡翠宮

回覆樓主:

痴線 荒淫樂園咁

希望東張繼續跟進,簡直兒童不宜 不知所謂

翡翠宮

shobi 發表於 24-1-8 20:49
係喇!睇東張講唔係摸手仔咁簡單,原來仲有下文!
咁算唔算變相賣淫?唔怪之得一見警察嚟就即刻收檔!
而 ...

佢地走鬼果陣, 真係似出黎賣淫果d
個個都上晒年紀 中年發福 仲要著到咁,見到都毛管棟

翡翠宮

BBLOVEMAMA 發表於 24-1-8 21:43
應該唔夠深水埗亞姐爭
又真係公園走鬼容易啲
另類嘅黃色架步

唔使交租

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊