自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

報警,有失蹤少女 同有人 “善“闖民居

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chingbb26 發表於 17-11-23 00:14
佢屋企人管到個女仔 個女仔應該就唔會唔返屋企 上次同條女嗌交 條女仲同我講佢阿媽都未試過咁鬧佢 ...

阿媽對佢咁好就“冷“返屋企做公主
你要係度住即係寄人離下,過黎投靠人仲可以咁惡就過主,受唔住氣返屋企叫你阿媽呵返
未過門就以為自己係x 太呀? x太我背份都大過你,你再咁多聲我就報警話發現失蹤少女,叫警察幫你返屋企

翡翠宮

回覆樓主:

我呢度唔幫人養女既,你要求包養過主

翡翠宮

jumpy 發表於 17-11-23 00:46
係咪警察上嚟時,細佬都在場吖?朋友邀請返屋企又真係唔算擅闖民居喎!所以警察點可以趕佢走呢
...

當然等細佬唔在場先報警

翡翠宮

chingbb26 發表於 17-11-23 00:54
係啊 我咪話你阿媽對你咁好你唔返你阿媽度 佢又無聲出 你你我屋企住 又唔俾錢 又無經我同意係度住 你做既 ...

你同佢話,呢度我有份比錢,所以呢度我話事,未識分莊閒,我宜家教你,咪激嬲我,一陣我一個仙都唔拎返黎,你米即飛我細佬搵過第2個囉,你地呢d 職業,都係求包養啫,冇貢獻同我“冷“

首頁

尾頁

跳至