自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

以前份工有個女同事好鍾意簡有婦之夫既男人!同個師父搞埋左,但只係約炮,師父個老婆仲要有左BB⋯⋯之後二個鬧交收場,兩個都冇做,個女去左第二間做,佢又介紹左我去另一間公司做,然後又同細老闆搞埋一齊,當時個男人點都吾肯同正室分開但正室又知有e個女仔存在,個正室成喊住打比個女仔叫佢放手,果時我都忍唔住問個女仔點解要簡D有老婆既男人?佢話好鍾意個男人呃住個老婆同佢去偷情,好勝心強,之後我覺得e個女仔好討厭拆散人地家庭而疏遠佢

子爵府

charlieshop 發表於 19-11-22 18:37
好明顯佢心理好有問題wor, 佢唔諗下第時自己個老公係咁對佢,佢會點?

吾知佢咩思想,好恐怖e D女人

子爵府

mypineapple 發表於 19-11-23 09:00
呢啲女人真係有問題, 係咪同原生家庭有關?

冇,佢屋企好好,但佢認係好勝心強,鍾意贏,同埋本身條命既格係咁,以前老細(吾係同佢有野)成日話佢係二奶格,因為話佢行路就睇得出褸褸令令

子爵府

bechan168 發表於 19-11-22 12:30
怪不得我身邊既朋友都同我講什麼閨密要真係好小心千萬不好成日入到屋,有時係女人姣多就出事 : ...

幾好朋友都要睇住自己另一半,好多時就係太信個好朋友而沒有留意咁就出事

子爵府

bechan168 發表於 19-11-24 17:11

事源係因為我個同事係離左婚又話條佬要迫佢賣樓問我幫唔 ...

真係會有啲心理唔平衡嘅女人,鍾意破壞人家庭,唔抵得好朋友有個好老公,所以真係小心為妙

子爵府

bechan168 發表於 19-11-24 17:35
謝謝提醒 , 因為早幾個星期佢做左一 d 極為自私行為我已經更加防佢, 因為被罷工第一天佢問完我係 ...

剛睇到真係無奇不有

首頁

尾頁

跳至