自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我都係咁話, 仲要日日post上來

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

NemoDory 發表於 17-3-28 11:03
點解唔 group 埋一個 post 出

group左點會日日有人睇呀, 要開新post先有人追

翡翠宮

PerryChak 發表於 17-3-28 11:03
我都係,細路仔細個就話夠,果度我仔攝牙la都唔得,一定要有齊菜,魚,肉,得幾片肉, ...

我老公如果見我煮呢D, 反枱都得啦, 茄汁豆都做餸

TSZWING    發表於 17-3-29 09:43

翡翠宮

飛哥與發仔 發表於 17-3-28 11:41
日日煮嘢啲黑心食材,唔怪得身體唔好啦,仲要咁自豪

3幾日就罐頭, 梅菜扣肉10蚊完來係罐頭, 其實買排骨蒸好過

翡翠宮

小可愛11 發表於 17-3-28 11:38
茄汁豆已經好少食,就算屋企整早餐或 Brunch 都只會用新鮮粟米粒。

我地好幾年冇食罐頭野啦, 完全唔健康

翡翠宮

茄子 發表於 17-3-28 18:32
Agree
其實不喜歡可以不入去看,不要公審那人!我諗佢都想有多D錢買餸!
...

其實大家唔係想公審,只係覺得咁煮唔健康, 平買餸都有健康的

首頁

尾頁

跳至