自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

馮盈盈早前與10A醫生男友Martin結束4年情,有傳極速撻着大台爆肌主播鄭衍峰(Leonard),身邊不乏裙下之臣,之不過盈盈卻喜歡在IG晒閨密情,見她不時約江嘉敏結伴外出,據知二人拍大台劇《果欄中的江湖大嫂》成為好姊妹,由於二人是同齡,性格熱情開朗,相處十分投契,但近期姊妹情卻起暗湧。事緣馮盈盈被爆與何猷亨前後腳上億元豪華遊艇開P,在船上眉來眼去,雖然馮盈盈已否認戀情,卻被外界指她釣金龜,馮盈盈一度搵江嘉敏做「擋箭牌」,江嘉敏又借玩Wakesurf稱「係咁畀人拖落水陰功」,似有弦外之音,又強調自己沒做媒人,爆出猷亨與她們之前食過飯,馮盈盈與猷亨早已認識,反指是馮盈盈請她去船P,二人各執一詞,令事件爆出羅生門。

江嘉敏前晚忽然在IG貼出單人照,稱生活根本就係一場狼人殺,「根本唔知邊個講緊真話邊個講緊大話,亦都唔知邊個係狼人邊個先係村民」,指自己因為聽到一些不應該聽到的說話,忽然有感而發,她續道:「其實世界好細,說話唔能夠亂講尤其係大話,人言可畏,真係知人口面不知心。」究竟她口中「講緊大話」、「知人口面不知心」的人是否講好姊妹馮盈盈呢?!

珍珠宮

ookaren 發表於 20-6-9 12:23
睇黎有花生食

珍珠宮

Giant 發表於 20-6-9 12:25
根本兩個都係搵老細,籠裡雞內戰緊

江唔係有男朋友咩

珍珠宮

cloudwingwing 發表於 20-6-9 13:19
如果江俾人擺上枱,FYY 講大話,俾我係江都嬲。

真相只有佢地兩個先知

珍珠宮

chuiyeebird 發表於 20-6-9 13:49
兩個我都唔鍾意 兩個都係有手段嘅女仔

都係

首頁

尾頁

跳至