自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

rilakuma1121 發表於 20-4-1 20:17
我買左英文版 有冇辦法可以轉中文

要改主機語言

Home 制主頁面,設定,主機,語言,改做繁體中文

子爵府

huisandy 發表於 20-4-1 20:21
如果我工作好忙,每日只抽到2個鐘玩,係咪唔適合買呢隻game?

都可以,因為隻game 唔管制你既遊戲速度。
不過隻game好易沉迷,你如果真係喜歡依隻game,你會唔捨得停。

子爵府

回覆樓主:

我開島有人要來嗎?

子爵府

vanlina_cream 發表於 20-4-1 21:31
我想來,但未accept我做朋友

因為太多人加了我,有些又沒有在表格上登記,所以有些我不太確定是誰的,就沒有加朋友了。抱歉唷。

子爵府

YEUNG2179 發表於 20-4-2 15:02
請問櫻花花瓣有無特別用途㗎?賣咗佢得唔得??

有DIY 設計圖要用到

https://www.hk01.com/%E9%81%8A%E6%88%B2%E5%8B%95%E6%BC%AB/454918/%E5%8B%95%E7%89%A9%E4%B9%8B%E6%A3%AE-%E5%8B%95%E7%89%A9%E6%A3%AE%E5%8F%8B%E6%9C%83-%E6%94%BB%E7%95%A5-%E6%AB%BB%E8%8A%B1%E6%99%82%E6%9C%9F%E5%8F%8A%E6%AB%BB%E8%8A%B1diy%E8%A3%BD%E4%BD%9C%E5%93%81

子爵府

喧嘩 發表於 20-4-3 22:07
樓主係米好忙呢,等你開谷等到花兒也謝了,不如我幫你開左先,唔好介意
...

唔該晒呀

子爵府

beebee1234 發表於 20-4-4 12:20
有冇人可以開比我賣大頭菜 我賣緊116

我今日110咋

子爵府

rilakuma1121 發表於 20-4-5 07:12
樓主 想問下我買左手機改組件 但冇人送黎嘅

應該第二日朝早係信箱收到。

子爵府

rilakuma1121 發表於 20-4-5 08:49
我唔見左隻海鷗 同佢講過一次野
未醒 之後就冇再見過

佢朋友接佢走了,下次你見到佢,要不停同佢傾計,傾到佢醒。

子爵府

YEUNG2179 發表於 20-4-5 15:25
我㩒咗好多唔同位置都整唔到

要有一排放係上一層,例如斜坡佔地4x2, 有1x2要係上一層

子爵府

stephanieching 發表於 20-4-6 09:56
請問點樣搵friend code
是自己的friend code

部機主頁 (即選遊戲頁面) 左上點小人頭。選簡介,相隔離SW 字頭的一串文字就係你 FD CODE

子爵府

noherec 發表於 20-4-9 10:00
今日我個島蘿白有412

番緊工,賣唔到

首頁

尾頁

跳至