想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:各位,+文章比較長,+請勿介意,+因為冇同朋友

原帖由 falalala 於 13-07-20 發表

各位, 文章比較長, 請勿介意, 因為冇同朋友分享呢次事件, ...
怪之有一排唔見咗你啦,估唔到再返黎就。。。我知你同我一樣好快可以重新振作,再努力接阿b返黎。

其實我幾乎已經唔記得咗自己小x黎件事,因為之後忙住做手術+休養+返工+食藥嘅副作用, 每日只想快d食晒d藥唔駛再受副作用嘅痛苦。。。原來自從上次同你傾完,我都差唔多小x咗3個月了。。。3個月係大家身上都發生咗好多事,不過無論發生咩事,我地都會係堅強嘅媽媽,我地唔會放棄嘅。癈話唔多講,一齊加油

子爵府

引用:Quote:草子@+發表於+13-7-20+19:21+怪之有

係呀, 之前覺得有唔妥, 所以成日訓又訓唔好, 但又要表現到冇事, (唔想老公擔心嘛)所以我連自己既朋友都冇同 ...
我無同任何朋友講過,只係因為有個朋友個時結婚,又唔知去唔去得先同咗佢講咋。。。黎d野同未婚嘅朋友講唔會明,同已婚又好易生咗嘅更加唔會明,所以唯有自我調節自己嘅心情+上黎呻下,傷心嘅眼淚流一排就算,過咗就留返d眼淚係開心嘅事上流。我上次出院就同自己講,我唔會再返去5樓病房,我就唔信我唔可以住到仁安3樓嘅婦產科

你今次坐小月定足月?我發覺除咗食中藥,做埋針灸同艾灸對身體復原唔錯,不過可能要等惡露流清黎返m先做得。

子爵府

引用:Quote:草子@+發表於+13-7-20+19:59+我無同

不過話時話.. 我昨日做完手術, 只係流左唔多既血.. 夜晚開始已經冇流.. 今日都冇流過而且個人都不知幾精神, ...
係咪今次醫生個手術做得乾淨,清晒d血?

子爵府

引用:Quote:草子@+發表於+13-7-20+20:23+係咪今

唔知呢, 我三次都係唔同醫生架, 第一次流左成晚都幾多血, 過哂底呀, 之後一星期先清, 第二次都差唔多, 但係 ...
可能你上次生個陣坐月坐得好身體好咗,所以今次精神好多,精神係好事黎丫。表示好快可以再開工

首頁

尾頁

跳至