跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:hikiko999 的帖子

我睇果個唔係o係Chinatown, o係Richmond, 918 Clement 街, 個名叫仁和堂, pm 左佢地電話俾你

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bee_happy 發表於 12-1-24 07:56
yes, $165/week was about 4 to 5 years ago! also, as i said, need to see her and take the "unknown" ...

$165 / week 好貴 我地睇$100 / 2 weeks, 包括太子參, 北其, 黨參, 蟬退果d 野. 濕疹真係好奇怪, 我不嬲都無架, 係個人對塵敏感, 去一去東岸玩就無啦啦發濕疹, 我都相信係環境影響. 之前有親戚黎我家小住, 我掂親佢留低既衣物去donate 又會發疹架. 可能陪親戚食牛肉食到身體內儲存好多毒素, 我宜家唔食牛肉好番好多. 仲有我上網睇話食月見草油丸會好, 食左2 日, 1 日1 粒, d 疹細粒緊, 希望快d 好番啦

首頁

尾頁

跳至