夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

a 生,其實咩叫負責任,係咪有左生佢落呢叫負責任?一個二十歲出頭旣少女,放左工應該同啲同事,同學玩既,(如果佢係有責任感既人)但佢要返屋企揍小朋友。如果佢要出去玩就要比佢屋企人照顧,佢屋企人一定講你睇下你老豆,衰人呢架,唔要你,睇都唔呢睇你,剩係擺底幾千蚊就算(其他落左佢阿媽袋)。小朋友初生時期成日半夜扭計,成日會病,又困身,如果你唔係同一個你好愛既人生一個小生命,其實將來既生活會好難頂。

另外,你睇柏豬一家,個個養到成條米虫咁,你教你三個小朋友都唔會剩係識攤開手問你攞钱卦?你都會教佢想要好既生活,應該靠自己,讀好書,出呢揾份好工或接手你生意,未出世已經見到大家行唔同既路,咁係咪負責任呢?但我相信個賤人一定唔會後悔同你生仔,因為佢會係以後既日子,每個禮拜一定會拖住個小朋友上呢問你攞錢,攞唔到就喊,你地怕麻煩就一定比佢,所以落左佢啦!

男爵府

另外,A生,請問你做左健康检查未?同隻雞做唔戴套好危險,你就話自願搏者,但如果你係咁負責任,請你都要對你既伴侶負責任。因為子宮頸癌係由hvp 病毒引起,如果你唔戴套同隻雞做,而隻雞又同一千人做過,咁即係你老婆間接都會有機會感染病毒。

Rabby    發表於 13-12-1 04:03

男爵府

A太,八卦一問,個賤三有幾靚呀? 有無似邊個女明星呀? 純屬八卦。

男爵府

A 太,請打子宮頸癌針,保障自己同你啲小朋友

男爵府

大成二十幾年,如果肯陪你老都話啫,唔係到時一個人棟住支拐杖去醫院覆疹都幾係野

男爵府

念力…念力… 條賤雞係二手市場買左支有料既驗孕棒呢,支驗孕棒係假架。 如果真係生左個 b 出嚟,睇你老公既表現一定断唔到,我睇完你寫既真係想車佢幾巴。

念力…念力…個二手市場真係搞笑物都有得買,用過既驗孕棒都有得買

男爵府

重覆我之前post 既說話:

A生: 身體驗查

A太: 子宮頸癌針

男爵府

A 太,早晨 天氣凍唔好出街玩喇,上呢bk 玩喇,好多jm 等同你一齊玩架。

男爵府

月光兔 發表於 13-12-1 09:27
留位,等大 結局!

A 生,同我c6 傾開我朋友既小三問題,c6話廿幾年咁辛苦建立既家會就咁就散,會一無所有 ...
對我呢講返工絕對舒服過凑小朋,返工有收工時間,凑小朋係24小時 on call

男爵府

A 太個心仲悲痛緊,咁A生幾時出場呀?

meimei:  今晚搞定幾只馬騮就隆重出場  發表於 13-12-1 19:49

男爵府

April_B 發表於 13-12-2 00:02
姚子玲都唔靚講起小三樣我就諗起龔嘉欣...

身形係咪楊思琦咁呀? 骨瘦但胸好豐滿...
唔知呀,其實我都唔覺姚子玲t靚,不過我覺得佢姣姣地就諗起佢囉

meimei:  都唔係咯,等我唸哈  發表於 13-12-2 00:57

男爵府

娱樂圈咁多靚女,但個賤三咁粗囗難舌又陰險,高貴、正氣樣就一定無佢份。meimei 快啲開個名嚟啦!

男爵府

唉! 現場睇一定好精彩,好睇過台慶劇,我想睇片呀!

男爵府

我以前好憎 B6 人, 但今次以後我憎一班小三團. 咁多人死唔見你地死. X 街

男爵府

人點解可以咁卑賤, 上天咁好比你班賤小三 "四肢健全" (得下面有用) "頭腦正常" (剩係諗計點 "度" 人D錢) 點解可以為$而全無道德誠信

首頁

尾頁

跳至