興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

回覆:整個poodle吹水區先

我叫kubi。1歲多喇。媽咪成日話我好百厭,無時停

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+eling_yeung+於+13-10-17+發

原帖由 yammi212 於 13-10-17 發表
5係醫生叫嘅,係我上次同佢打針時,醫生話佢失頭哥有1至2級嘅移位問題,咁我朋友就介紹我比喱隻佢食,因朋 ...
我隻狗狗就係菠蘿蓋移位,後腳兩隻都係。佢1歲幾咋。醫生有話如果佢唔差落去就係無咩既,但萬一去到嚴重時先發現,到時先做手術都無用。因為我隻狗仲咁細,我怕萬一佢幾年後發出黎,個時仲咁後生,會好慘。所以都係決定同佢做左手術佢。之前8月做左一隻腳,依家等好返做埋另一隻腳。

子爵府

我kubi唔吠。有人禁鐘/有陌生人黎,只係會熱情咁擺晒美去迎接人

子爵府

引用:Quote:原帖由+wing421+於+13-10-19+發表我k

原帖由 Wing03yan18 於 13-10-19 發表
咁乖!

我西米如果屋企有人係到都吾呔架
咩人都跟。。。無左我地佢都好似無所謂咁既

子爵府

引用:Quote:原帖由+wing421+於+13-10-19+發表我k

原帖由 88328mama 於 13-10-19 發表
咁熱情
我媽咪成日話“靠佢看門口就大件事喇“

子爵府

引用:Quote:原帖由+88328mama+於+13-10-21+發表

原帖由 bonniechan1203 於 13-10-21 發表
唔單止開心,仲有搗亂既一面
好好笑呀。左下角狗狗逃走個樣。如果比我老公見到屋企係咁,我隻狗就大件事,實要坐監

子爵府

引用:Quote:原帖由+eling_yeung+於+13-10-20+發

原帖由 88328mama 於 13-10-20 發表
我問問先,
我地去酒樓吃
大部分室內既餐廳都唔會比狗狗入架。有室外既位就可能得。

子爵府

引用:Quote:原帖由+cathy29+於+13-10-21+發表mui

原帖由 bonniechan1203 於 13-10-22 發表
佢毛色好靚呀。。我d唔知點解越黎越淺色
我家狗狗都係,個個都話poodle愈大啲毛會愈淺色,會甩色

子爵府

尋日第一次整白×雞肉kubi食。9.9秒既速度食晒一大碗雞肉

子爵府

引用:Quote:原帖由+wing421+於+13-10-22+發表大

原帖由 88328mama 於 13-10-22 發表
入狗袋都唔得
其實我都好多時入狗袋帶埋佢入餐廳。大部分都會隻眼開隻眼閉。當然你狗狗唔吠,無so擾到其他人應該唔會有人趕你走

首頁

尾頁

跳至