使用意見

跳至

首頁
12345...17

尾頁

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

kittyChing 發表於 16-9-5 15:21
求其影D相就話果度有,好心佢咁大個人就唔好咁無聊喇,就算真係有都唔好去攪佢哋喇
...
冇錯, 真係見到既話都唔會特登去冒犯佢地, 始終大家係唔同既『界』上

大宅

噢~仲等我有追佢地D post tim~

CurryCheng    發表於 16-9-5 16:07

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

wbrenda 發表於 16-9-5 15:35
首先,我係吾驚鬼,我一個走來走去住酒店,都從未遇過鬼。 吾知係咪D鬼怕左我呢

然後呢。。。佢D ...
同你相反, 本身見到既, 但唔會登特去搵, 多一事不如少一事, 見到當見唔到

唔知佢係特登開眼還係天賦功能, 後者不能亂說/搵錢, 天機.....

公爵府

回覆樓主:

我有睇,但一睇到相就頭痛(雖然相我都睇唔到)所以冇睇la, 諗住8下ar ma, 估唔到呃人wo

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

珍珠宮

雖然佢係有點無聊, 但係我又想知你地憑乜話佢呃錢? 佢地呃左你地錢?

無聊唔等如會呃錢呀?????

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

見到咁多字冇睇哂,
只係覺得兩公婆咁得閒走去搵鬼,
又咁得閒打一大堆字出黎寫咁祥細,
原來心裡有鬼至真

彩鑽殿

wbrenda 發表於 16-9-5 15:41
車。。。。我都可以話我屋企有 貓神喇。。。 快D 來進貢喇
照顧咁多隻, 辛苦晒

wbrenda    發表於 16-9-5 15:43

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆:點解夜媽媽系列被封艇?

想講好耐,大家真係唔好咁迷信,呢度好肯定有神棍,最攪笑有次見一個post,幾條友猛話咩咩大師傅好勁,跟住見有人叫佢pm資料真係估唔到個幾條友作到咁鬼大都有人信
大家去VIU TV睇番潘X聰揾左個神棍個集啦, 真係笑爆咀, 連韋小寶都上佢身, 睇完就知世上神棍何其多

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

侯爵府

回覆樓主:

我見佢地幫到霜霜
仲以為係真
仲睇到好興起

侯爵府

哇,好多隻好幸福

珍珠宮

回覆:wbrenda 的帖子

版權費。

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

侯爵府

回覆樓主:

水晶宮

呃人㗎,咁衰

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章 BB防敏心得分享勳章

貓神
我都有隻,有陰陽眼識捉鬼捉妖捉精靈..........大家快d奉獻

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:噢~仲等我有追佢地D+post+tim~

原帖由 LoveyCathy 於 16-09-05 發表
噢~仲等我有追佢地D post tim~
X2覺得自己好豬

首頁
12345...17

尾頁

跳至