夫婦情感

跳至

首頁
12345...64

尾頁

子爵府

你個人都幾自尋煩惱

珍珠宮

回覆 貧窮媽媽 的帖子

希望係咁啦!
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

珍珠宮

回覆 DoReMi媽媽 的帖子

可能佢每次都同個女人一齊出席, 個女人已經識晒佢D朋友. 所以佢咁問囉.

珍珠宮

可能佢每次都同個女人一齊出席, 個女人已經識晒佢D朋友. 所以佢咁問囉.

珍珠宮

回覆 catcatloves 的帖子

係C6令我煩惱

男爵府

2024年龍年勳章 笑得好勳章

你再系咁好快要見精神科醫生

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:同個比較friend嘅朋友講 x2 同女人講唔會用

原帖由 cc_tse 於 16-09-23 發表
同個比較friend嘅朋友講 x2 同女人講唔會用呢d語氣la我估
我都覺得係,

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

worthy 發表於 16-9-23 11:50

可能佢每次都同個女人一齊出席, 個女人已經識晒佢D朋友. 所以佢咁問囉. ...
就算識晒啲朋友,都未至於熟到自己一個去嗰啲聚會,如果個女人同佢啲朋友嘅熟絡程度同你老公一樣,咁你老公只係佢班朋友中的其中一個, 佢同得你老公,一樣可以同佢啲朋友,咁濫嘅女人,你仲駛驚?

唔好再自招煩惱,你再係咁懷疑落去,真係你自己搞砸你自己的家庭。

子爵府

咁樣一句嘢都比你以為佢同人有路,無言。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

worthy 發表於 16-9-23 11:51
回覆 catcatloves 的帖子

係C6令我煩惱
UP TO NOW, 都未見到有BK媽話有可疑, 對方實係女人呢D說話, 你C6 又同你解釋咗, 點會係你C6 令你煩惱, 做人公道D!!! 擺明就係你自尋煩惱!!! 少少野就放大佢!!

男爵府

引用:回覆+DoReMi媽媽+的帖子可能佢每次都同個女

原帖由 worthy 於 16-09-23 發表

可能佢每次都同個女人一齊出席, 個女人已經識晒佢D朋友. 所以佢咁問囉. ...
有違常識,常理

你係都要講到佢係嘅,咪爆佢離婚囉。為滿足你好奇心,咪花幾皮嘢叫C+偵探跟佢幾日囉。

大宅

引用:回覆+yueching+的帖子可能佢每次都同個女人

原帖由 worthy 於 16-09-23 發表
回覆 yueching 的帖子

如果係同個女人講
係唔會個聚會取消而問佢去。唔。去
因為計劃聚會果陣已經問左個女人,係有曖昧的話,唔理個聚會搞唔搞得成,都會照去
呢個文字我只係覺得同朋友講。。。

你又鑽牛角尖啦。。。

珍珠宮

我嘅意思係佢地"圍內" 已知佢兩個關係, 所以個女人單獨去都無人覺得奇怪.

男爵府

2024年龍年勳章 笑得好勳章

你軟禁佢算把喇

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

worthy 發表於 16-9-23 12:02

我嘅意思係佢地"圍內" 已知佢兩個關係, 所以個女人單獨去都無人覺得奇怪. ...
圍內知都唔會去的,除非,個女人同圍內的朋友有路,咁就算冇你老公在場,個女人都會去,但喺咁嘅情況下,你覺得你老公會唔會問個女人自己仲去唔去呢? 老實講,我講完哩句自己都覺得好笑,有冇男人為自己小三搭路去偷情?

珍珠宮

回覆 yueching 的帖子

C6攪飯局 (一大班人), 但約好之後公司突然叫佢嗰日返工, 所以佢問"另外一個"自己一個赴會, 重會唔會考慮照去, 如果照去佢就唔取消; 相反, C6就會去group度取消或改期.
係咪清楚D呢?

珍珠宮

唔係同其他人有路, 係"熟絡".

珍珠宮

回覆 cy101 的帖子

"句說話有點怪..... "

樓上有人咁答喎

珍珠宮

回覆 peggykeung 的帖子

但我要返工.
就算佢喺屋企, 咪又用whatsapp又SMS咁............

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

worthy 發表於 16-9-23 11:50

你乜都設定哂! JM講你又唔信, 咁你上嚟問做乜呢? 根本好小事, 做你老公都好慘

首頁
12345...64

尾頁

跳至