跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 JC1125 的帖子

下做咩唔俾roommate知拍拖呀?咁你過去點呀?佢不知道的?

我朋友不是long d的,佢地係europe做野識。
佢話會安排一個好好仔的伴郎俾我,下又係馬拉人,真係要諗諗囉。
身心都好累。

子爵府

tiffany.6_3 發表於 13-3-12 00:30
我bf唔識tum我架喎,偶然一兩句總有既~
我比較好彩,一直開住Skype... 連訓教都形同係我隔離。
不過會出現 ...
長開skype感覺真係好近。

複式洋房

回覆 d_yeong 的帖子

當初都係上網識,當然靠電腦維繫啦。如果之後佢先唔肯開,一定有啲野,哈哈!

子爵府

我們都係開過tango對住瞓,真係好近好sweet好像大家就係隔離咁

子爵府

回覆 tiffany.6_3 的帖子

我們都有開tango對住瞓感覺真係好近好sweet.

複式洋房

一開始昤我都明的~可能維護佢形象而5講~又旨拍5長~5講好過講
但依家我地一齊耐左~我就有點5明~都一齊一段時間.仲5可以公開咩?
有一次我地一齊出街,見到佢的朋友~佢即時行開~我都好識做咁行到老遠~扮5似~.但心情好5爽!

仲有就係攪到我地次次都要租酒店住~酒店錢夠我買多轉機票

我返去時~當然會講俾佢知LA~~佢會盡量接我機~如果要返工就冇辨法~係KL CENTRAL 等佢LOR~

複式洋房

回覆 mimimeme 的帖子

我試下下次逼佢開SKEPY 同我傾先~(我上次係佢IPAD DL 左SKYPE~ 開埋AC~HAHA)
如果佢話5好~~唉..我都係屈服LA~又俾佢食住~.~

子爵府

回覆 JC1125 的帖子

馬拉男仔都食得住我們d香港女仔:(

子爵府

回覆 tiffany.6_3 的帖子

而家多了誘惑,上網識無以前咁簡單了!恭喜你修成正果:)

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:回覆+d_yeong+的帖子 一開始昤我都明的~可

原帖由 JC1125 於 13-03-12 發表

一開始昤我都明的~可能維護佢形象而5講~又旨拍5長~5講好過講
點解你男朋友唔公開?連講電話都要隱瞞住個roommate?晌街上面見到朋友又要彈開,又要另外租酒店⋯我覺得好可疑⋯你諗下你山長水遠去搵佢,對方一定珍而重之同你週圍去,甚至介紹你俾佢啲朋友識(即使普通朋友都會盡地主之誼,約幾個friend介紹你週圍去)大馬人好friendly,唔興收收埋埋。我怕你俾人呃。

複式洋房

回覆 Elefant老婆 的帖子

HAHAH~~咁又5會的~我同佢同事過~知佢返工係一個樣( 好COOL 的~下屬都怕左佢),收工又係一個樣( 好FRIENDLY~識攪笑的) 佢想保持佢COOL 的形象掛~~

我次次返去~佢都會日日陪住我的~一收工就名返黎陪我,佢朋友約食飯佢都會推, 放假都會陪我
新年放假佢返HOMETOWN ,都有日日打俾我~可能佢真係只係5想俾ROOMMATES 知
其實我知佢有咩朋友~有D 都見過~只係當時5係以佢女朋友身份見~
我都去過佢屋企樓下~知佢同咩人住~

呃我就5會LA~~有邊個願意我次次返去使一大筆~佢又5係搵得特別多~~又要陪我上山下海
返左黎HK~有時捱住眼訓陪我傾計.

平日佢返日更就會夠我傾計~~佢琴日都有陪我傾呀!!

只可能時機5成熟~佢5想講排~
如果下次我返去~我會叫佢公開~因為都一年了~如果佢5講~我就..吵佢~如果有膽mouth:

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:回覆+Elefant老婆+的帖子 HAHAH~~咁又5會

原帖由 JC1125 於 13-03-13 發表

HAHAH~~咁又5會的~我同佢同事過~知佢返工係一個樣( 好COOL 的~下屬都怕左佢),收 ...
Ok, 咁我放心了。

複式洋房

多謝謝關心~媽希媽媽的感覺!!!XDXDXD你依家係邊度住的? HK !? KL ?!
我想問邊度有屋可以租兩個月的?!

首頁

尾頁

跳至