夫婦情感

跳至

首頁
23456...64

尾頁

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

回覆:又有新攪作, 定係我諗多咗?????

男爵府

2024年龍年勳章 笑得好勳章

worthy 發表於 16-9-23 12:12
回覆 peggykeung 的帖子

但我要返工.
話明軟禁重會比通訊工具佢用咩,系呢種方法先最合你要求。

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

worthy 發表於 16-9-23 12:07
回覆 DoReMi媽媽 的帖子

唔係同其他人有路, 係"熟絡".
其實,你要點樣才會心息? 我只講我嘅感覺同事實,之前,我相信你老公係有孔雀開屏之心,哩樣,佢係一定唔啱的了,事情過去了,你將個女人block咗(我冇記錯吧?),你老公都話唔駛再開返,哩度已經肯定咗喺你老公心目中,你嘅地位比個女人超然,而家,又何必為一個無傷大雅的whatsapp搞砸了你的家庭? 人好脆弱ga咋,唔知你老公可以經歷到幾多次你的一而再無理挑機!

你要好好反省一下!

男爵府

好鬼老實睇到想爆粗

laalalla    發表於 16-9-23 14:34

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

worthy 發表於 16-9-23 12:11
回覆 cy101 的帖子
如果你覺得咁有係有野有古怪, 搵到支持者, 咁就同你C6 開拖囉, 合你心意! 呢到夠多人分折完話無野LA, 你又唔計呢D, 你仲有自圓其說既解釋, 咁又可必開POST問, 仲要寫係咪自己諗多咗? 你都判咗佢有罪!!!
個女人熟到可以自己去班男人聚會, 唔一定要拖埋你C6, 咁你滿意未???

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

peggykeung 發表於 16-9-23 12:19
好鬼老實睇到想爆粗
如果BK可以講, 應該一早有人爆咗!

琥珀宮

blackberry 發表於 16-9-23 12:14
你乜都設定哂! JM講你又唔信, 咁你上嚟問做乜呢? 根本好小事, 做你老公都好慘 ...
睇下佢C6 幾時爆多佢一鑊!!

男爵府

cy101 發表於 16-9-23 12:21
如果BK可以講, 應該一早有人爆咗!
就系唔講得嘛

而家攪到我口upup咁

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

琥珀宮

peggykeung 發表於 16-9-23 12:23
就系唔講得嘛

而家攪到我口upup咁
大家咁話LA!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:回覆 DoReMi媽媽 的帖子可能佢每次都同個女

原帖由 worthy 於 16-09-23 發表

可能佢每次都同個女人一齊出席, 個女人已經識晒佢D朋友. 所以佢咁問囉. ...
唔會啦,可能你真係未跟過男人去聚會,就算識哂又如何?我老公啲朋友我都識哂,佢唔去都唔會問我去唔去,因為佢唔去我跟本都唔會去,洗咩問丫。

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

珍珠宮

其實我唔知佢有無再開返個號碼或者佢用返whatsapp (或其他apps). 我知道whatsapp如果你喺phone book唔入呢個人名, 一樣可以whatsapp, 只不過頭頂個名變咗一個電話號碼. "立下眼"好難認出係邊個.
C6都重未俾到可令我絕對信任嘅訊息我.
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

男爵府

cy101 發表於 16-9-23 12:24
大家咁話LA!!!
怕同事以為我有思覺失調

大宅

引用:回覆+yueching+的帖子C6攪飯局+(一大班人),

原帖由 worthy 於 16-09-23 發表
回覆 yueching 的帖子

C6攪飯局 (一大班人), 但約好之後公司突然叫佢嗰日返工, 所以佢問"另外一個"自己一 ...
呢個係你猜測定係你老公講?

若你不信任,再多解釋只是借口

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

想生BB熱投

laalalla 發表於 16-9-23 11:04
如果佢係同個女人去,
你C6唔去, 個女人又點會去,
又洗乜問個女人自己去唔去

認同!

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

放下,自在
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

伯爵府

畀面勳章

唔好意思..我係女人都覺得你好煩...
小小事都可以諗到咁多野...
其實你有冇心同你 C6 繼續行落去架..
想就忘記以前啦..
成日都亂諗野..終有一日唔係你 C6 放手..
就係你痴線...女人自愛一點吧..
你都有事業..不用太FOCUS 係 C6 身上呀...

山豬    發表於 16-9-23 15:05

伯爵府

根本無事,你諗多左啦!

首頁
23456...64

尾頁

跳至