興趣嗜好

跳至

首頁
23456...8

尾頁

翡翠宮

引用:[i=s]+本帖最後由+充實的人+於+11-8-25+17:

原帖由 充實的人 於 11-08-25 發表
Eq低ja

入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

翡翠宮

回覆:請有養狗既人入來

See

舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

珊瑚宮

環保接龍勳章

loklokbobo 發表於 11-8-25 18:00
愛佢多過愛自己甚至乎肚里面個個,但出左世就唔知了~but都會好關心佢感受,諗緊叫唔叫狗狗做大仔好 ...
你有冇俾定d bb喊聲狗仔聽呀?? kapomama(唔知有冇記錯添)有教過架....
我估真係對狗狗接受bb幾好架

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我係愛狗之人~~近排開始愛埋貓貓~~

我有3隻狗狗~~
佢地都係我o既囝囝囡囡~~~
佢地o既輩份係大過我個仔o架~~

我從來冇諗過唔要佢地~~~我反而好怕佢地唔要我~~~
佢地對我好重要~~~
重要o既程度同個仔睇齊~~~

我愛狗狗!!!!

珊瑚宮

環保接龍勳章

kapomama 發表於 11-8-25 18:04
See

慶祝

翡翠宮

引用:Quote:loklokbobo+發表於+11-8-25+18:00+愛

原帖由 alphabetagamma 於 11-08-25 發表
你有冇俾定d bb喊聲狗仔聽呀?? kapomama(唔知有冇記錯添)有教過架....
我估真係對狗狗接受bb幾好架
...
我係網睇返黎為遲d既 bb做好準備

翡翠宮

引用:Quote:kapomama+發表於+11-8-25+18:04+See

原帖由 alphabetagamma 於 11-08-25 發表
慶祝

珊瑚宮

環保接龍勳章

kapomama 發表於 11-8-25 18:08
我係網睇返黎為遲d既 bb做好準備
我講過俾老公聽, 佢都好buy. 我地都想一家和睦嘛

翡翠宮

引用:Quote:kapomama+發表於+11-8-25+18:08+我係

我講過俾老公聽, 佢都好buy. 我地都想一家和睦嘛
些些

翡翠宮

simple430 發表於 11-8-25 17:23
亞仔有嚴重鼻敏感 , 可以連打幾十個乞次 , 有次睇 e 生 , e 生問有無養狗 , 可能有影響 , 返到屋企 , 問佢 ...
有愛心既男仔~~~~

翡翠宮

alphabetagamma 發表於 11-8-25 18:02
喂喂....禮多人不怪嘛...kapomama單野都係因為講左人地唔啱聽野啫.
你無野即係傾到計啦
但我唔認我衰~~~~
最多咪2WEEK唔上黎之MA

珊瑚宮

環保接龍勳章

kapomama 發表於 11-8-25 18:53
但我唔認我衰~~~~
最多咪2WEEK唔上黎之MA
版主都算十卜你呀....咁都算係還你一個公道.

翡翠宮

alphabetagamma 發表於 11-8-25 18:55
YES AR~

佢都係主人~~

但未必明得哂

翡翠宮

alphabetagamma 發表於 11-8-25 18:55
其實我有個問題想問你好耐架啦~
你係唔係有tradeduck.com架?

珊瑚宮

環保接龍勳章

kapomama 發表於 11-8-25 18:58
其實我有個問題想問你好耐架啦~
你係唔係有tradeduck.com架?
尾油呀....點解咁問呀?? 有人同我同名呀???

翡翠宮

alphabetagamma 發表於 11-8-25 19:01
尾油呀....點解咁問呀?? 有人同我同名呀???
好耐之前有人話要所有8哥既野~好似見過你個圖之ma

翡翠宮

+3金熱血 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:請有養狗既人入來

無錯,動物一樣系生命,主人系佢地一切

重新起步,為未來努力

珊瑚宮

環保接龍勳章

kapomama 發表於 11-8-25 19:03
好耐之前有人話要所有8哥既野~好似見過你個圖之ma
o.....原來如此. 張相唔係我衰仔來的, 係網上見得意攞左來用架. 我家都儲左好多八哥野架. 掉左好多lu, 因為嫁後家中唔夠位.

翡翠宮

alphabetagamma 發表於 11-8-25 19:05
o.....原來如此. 張相唔係我衰仔來的, 係網上見得意攞左來用架. 我家都儲左好多八哥野架. 掉左好多lu, 因為 ...
哦~~明白~~~haha~~~
得閒放你個衰仔上黎睇下

alphabetagamma  好呀. 係齒lai放相la  發表於 11-8-25 19:13

首頁
23456...8

尾頁

跳至