使用意見

跳至

首頁
34567...11

尾頁

王國長老

王國長老

Bing.Jing 發表於 11-6-18 00:25
版主今晚特別忙
其實連續幾日訓五個鐘, 而家我對眼開始撐唔大... 一陣失蹤左可能訓著左, 講聲唔好意思先.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

珍珠宮

edea 發表於 11-6-18 00:35
其實連續幾日訓五個鐘, 而家我對眼開始撐唔大... 一陣失蹤左可能訓著左, 講聲唔好意思先.
...

分分鐘 lee 一瞓醒就要 解話 删post,禾哋仲唔巧意樹啦
         ~~~酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆 ~~~

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

karkar39 發表於 11-6-18 00:42
LEE有咁多, 比多D黎巧WO

禁止訪問

回覆:我以後唔會再上親子王國

王國長老

王國長老

Bing.Jing 發表於 11-6-18 00:37
分分鐘 lee 一瞓醒就要 解話 删post,禾哋仲唔巧意樹啦
明日愁來明日當, 人生得意需盡歡, 莫待無花空折枝, 語無倫次就係我.....

amythepooh  哈哈!傻人來同你報到  發表於 11-6-18 00:52
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

珍珠宮

edea 發表於 11-6-18 00:46
明日愁來明日當, 人生得意需盡歡, 莫待無花空折枝, 語無倫次就係我.....

無敵是最寂寞 遇着儍人最大鑊

180  哈哈哈  發表於 11-6-18 11:01
miffymiffy  好句!!!  發表於 11-6-18 10:22
JunichiOkada  你咪係LOR,傻婆..  發表於 11-6-18 09:29
amythepooh  哈哈!傻人報到  發表於 11-6-18 00:52

伯爵府

請盡量唔好點評我,因為我通常用手機版,睇唔到ga!!!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

mouth:
~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 edea 的帖子

哈哈!開始飲大了吟詩作對,周公急call

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

Bing.Jing 發表於 11-6-18 00:33
點解呀? 縣紋旗牆 啊 !

Bing.Jing  正 !  發表於 11-6-18 00:59

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

edea 發表於 11-6-17 23:45
我諗你有誤解,如果重複張貼或違規或錯區,無論發帖者係大使/會長/版主一律移走。

可能你唔知有特定類型 ...

引用:“自由講場講下食物、明星,版主唔會干預”,,,
但我post左上去都係講明星,右比版主下沉搬走左影視娛樂到,,,,

王國長老

王國長老

caando 發表於 11-6-18 00:59
引用:“自由講場講下食物、明星,版主唔會干預”,,,
但我post左上去都係講明星,右比版主下沉搬走左影視娛 ...
...?

你係指自由講場?

通常跌落第十版以後, 版主會搬去合適討論區. 不過呢樣野要靠我同召人手逐一搬, 有時間就盡量搬, 冇時間都搬唔到咁多. 跌落第十版之後, 再撈番上黎機會唔大, 去左專屬區反而容易睇到.

edea

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

其實做版主唔係一份工,冇錢架,只係義務性質,有時一日咁多posts,
又點會睇到咁多?有問題最好PM版主問清楚,唔好有誤會,
你覺得無辜又唔出聲,人地就覺得你此地無銀,親疏有別?呢個當然啦,
個個人都會對熟嘅人好D,咁版主對於D喺度耐D嘅會員,當然有感情,
但唔代表佢地會偏袒喎,浦開嘅會員應該會知版規,無咁容易犯,
除非故意啦。講真開錯版,版主移去第度又有咩問題,樣樣講規矩嘛,
無移未必係版主們偏心,可能係睇唔到,又或者係性質唔同。

我自己上咗BK 4年,so far OK,起碼呢度會員斯文D冇粗口,
至於鬧人都係個別情況,有D題材開10次10次都會俾人鬧,
例如生仔好過生女,生女好命,做人29等等,唔想俾人鬧就唔好出呢D。

推介產品又好難怪人懷疑,網絡上面打手唔少,之前亦有太多分身推介,
其實自己係賣家,所以唔怪得呢度D JM小心架喎。

karkar39  講得好  發表於 11-6-18 16:52
亞靚  好客觀^^  發表於 11-6-18 11:23
180  good  發表於 11-6-18 11:03
miffymiffy  like!  發表於 11-6-18 10:24
JunichiOkada  講得好!!!  發表於 11-6-18 09:30
alicealice313  你講得好到point  發表於 11-6-18 02:02
Bing.Jing  good ~~ 你好有 heart 呀 !  發表於 11-6-18 01:12
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆 rose-mag 的帖子
Bing.Jing : good ~~ 你好有 heart 呀 !
嘩,卿卿讚我,我考開先呀。你點解咁夜仲唔瞓呀?做BK夜班食蕉?
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

子爵府

畀面勳章 親子達人勳章

上得人地個網,應該跟返人地規則玩....

王國長老

王國長老

少少心聲:

人非草本, 尤其是好多會員, 大家日日上黎自由講場大客廳一齊傾計, 難免發生左感情... 今日, 我地可以為易小玲爭辯; 但聽日, 我地又齊齊為慘死既人一齊傷心.

你話冇感情係假既.

但係做事還做事, 見到有傾開計既朋友仔可能激動左, 用錯詞, 我都忍心要警告, 要禁言, 有一個心理關卡覺得唔好意思, 但我都做左. 大部份俾我警告/禁言既朋友最後都冇記仇, 因為佢地明白事理, 佢地明白版主在其位, 就要盡責.

呢一點, 其實我對呢D朋友覺得好欣賞, 佢地冇話因為我出手就憎恨我, 轉頭就大家一齊繼續有傾有講, 下次佢地亦會識做, 大家開心.

如果話因為係朋友仔就對佢犯規不聞不問, 我暫時做唔到.

JunichiOkada  版主, 我地明白的. 大家都係大人, 知有分串!!!  發表於 11-6-18 09:32

珍珠宮

rose-mag 發表於 11-6-18 01:25
回覆 rose-mag 的帖子

嘩,卿卿讚我,我考開先呀。你點解咁夜仲唔瞓呀?做BK夜班食蕉?

呢兩日冇上嚟,家陣補返數啫 mouth:

首頁
34567...11

尾頁

跳至