跳至

首頁
34567...38

尾頁

珍珠宮

睛靈勳章 陪月勳章 畀面勳章

引用:點解學校唔用上網下載表格。咁咪唔使排攞表

原帖由 cherrieleung722 於 13-09-29 發表
點解學校唔用上網下載表格。咁咪唔使排攞表,
點解又係呢個問題,唔係人人都有 printer 囉!

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:puicps0614+發表於+13-9-29+21:52+聽

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+cherrieleung722+於+13-09-29

男爵府

引用:Quote:原帖由+小軒軒+於+13-09-29+發表點解

原帖由 puicps0614 於 13-09-29 發表
可以去圖書館/民政事務處度印,我都係咁做之嘛事在人為
唔係人人有printer,但係一定有辦法print.咁一來少左人排方便大家。唔係下下間間要人排通宵辛苦家長先叫有誠意。

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+puicps0614+於+13-09-29+發表

男爵府

小軒軒 發表於 13-9-29 22:18
Online submit lor

大宅

回覆:兆安佳寶排隊喇

大家睇下就知點解要排,先排又大機會入上午班,又名額有限

大宅

都唔係有冇表在手問題,係有冇籌號在手,有表但係派曬籌你都冇得交,有籌先有得交!

子爵府

引用:Quote:原帖由+cherrieleung722+於+13-09-29

原帖由 小軒軒 於 13-09-29 發表
圖書館有,唔記得係一蚊定兩蚊一張,或者可否有網上,也可以排隊攞

大宅

引用:Quote:原帖由+小軒軒+於+13-09-29+發表點解

原帖由 cherrieleung722 於 13-09-29 發表
圖書館有,唔記得係一蚊定兩蚊一張,或者可否有網上,也可以排隊攞
有人問咗學校,學校話5號零晨先放份表上網比人下載,同埋佢要有籌先有得交表

禁止訪問

陪月勳章 BK Milk勳章

大宅

大家夾手夾腳落去掉晒d櫈佢,我已經通知晒住附近既朋友,一人掉一張

別墅

回覆:zoeshan2007 的帖子

依家辦學很不容易,老師也有很大壓力,工作量也很多· 如果不限派表,老師可能要接見一千多個學生。如定額上網下載又會對一小撮家中沒電腦的家庭不公平。所以我覺得學校的原意排隊先到先得是好的,但始料不及今年兔B人數咁多。問題不是學校,是香港政府。

禁止訪問

陪月勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

大宅

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

上年只係前14小時已經排前10

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

大宅

引用:大家夾手夾腳落去掉晒d櫈佢,我已經通知晒

原帖由 annafifi 於 13-09-29 發表
大家夾手夾腳落去掉晒d櫈佢,我已經通知晒住附近既朋友,一人掉一張
你唔報嘅就唔該你唔好做d小學雞嘅嘢囉
依家報學校排隊得罪你呀?做咗人阿媽仲要做埋d咁低能嘅嘢
你咪掉囉,百幾人張櫈,記住叫百幾人落去掉哦

首頁
34567...38

尾頁

跳至