夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:做完4個小時家務,腦裡面又再現離婚的諗頭

夜晚晚追左兩個鐘睇完^_^
希望樓主工作順利之餘仲可以搵到Mr. Right重新過新生活
You deserve better!!

別墅

作為下屬,好難同上司講佢要改善D乜。同佢請大假放鬆吓,再睇吓點做。

男爵府

有錢唔係大哂, 佢根本唔識錫你, 就咁睇老馮要求你按摩唔按就唔得既行為已經好討厭. 你太順從佢, 或者你做既小女人角色做得太過OVER, 小女人唔代表要聽從佢所有既指令, 你試下叫佢輪流幫對方按摩睇下佢咩反應? 佢一定唔肯呀!

得幾個臭錢,唔識愛人錫人, 朋友係佢既, 爸媽係佢既都要你負責應付, 我唔覺得佢係一個好男人... 如果你愛佢既唔好俾佢當你係奴隸, 請番個工人或者請按摩師上面幫佢按啦, 佢真係太不知所謂.

大宅

終於追哂。。。樓主加油牙,支持你,千其唔好衰心軟返轉頭,下個會更好!!!

大宅

angelababy0808 發表於 13-2-26 05:06
其實我唔知點樣講起,但我知道如果我再唔同人講,我會抑鬱

我成日諗, 我的婚姻表面上沒有問題,但....我想離 ...

你的情況同香港電台套<壓力不倒翁>一樣,睇下6月26日果集<婚姻壓力>對你有幫助,如果可以同埋你c6一齊睇. 我諗佢唔係唔愛你,只係佢覺得佢所做的已經係愛你的表現. 如果真係頂唔順的話,好似套劇咁搵下婚姻輔導,睇下會唔會好啲~

有咗bb問題會複雜過依家架~到時你的專注力唔再喺你c6身上,變晒去bb身上,都唔健康架~

男爵府

佢對你一丁點既愛意都冇,見到老婆病到咁都話唔想跟入院,有冇攪錯呀!完全失望!

男爵府

我一啲都唔覺得佢愛你

複式洋房

加油

男爵府

回覆:layma601 的帖子

加油

大宅

完全唔覺得有愛,連普通朋友都不如