想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Taiso78 發表於 11-12-9 17:53
請問各位JM, 今日婦科醫生建議我食排卵藥, 而都有睇何EC架, 係咪要同何EC講呢, 我驚佢會罵我食西藥....駛吾 ...

有乜都同何院長講, 講多d對你都有好處架, 咪以為何院長好兇, 其實佢好人先係.
佢想你好, 先會話你哋炸, 我本人覺得佢攪笑添. kaka

你哋有禮貌, 又有友善的心去問, 何院長一定答你哋d問題架, 或者有時大多人, 冇乜時間同你哋講, 你哋就去問副ec喇, 他們一定幫你哋的.

我本身想要bb時, m頭三日是小小的, 即用護墊就得, 之後第四日先正常量來m, 前後加起都有8-9日, 即係唔通, 有瘀血, 都調理左成6個月, 身體都正常返了, 現在已經有孕7個月了. 所以我真係好感激何院長及各副ec的幫忙架.

各位姊妹們, 我都可以, 你哋都得架, 支持妳哋, 加油呀!

無論睇何院長或是睇其他醫師的朋友, 希望你哋都搵到個合適的ec啦. 有好消息記住返來同大家分亨呀.

祝 大家都有個大大的 "Bingo" 聖誕禮物收 ^.^

男爵府

回覆:有冇人睇緊何樹勛ec或睇佢bingo的

啱啱睇完何ec,佢一坐低就問我有冇肚痛/便祕,佢叫我唔好打咁好邊爐,佢話你想生仔定女?我話仔女都鐘意,跟住佢話你生仔啦,然後就叫我睇副E,覆診話佢知有乜變化??副E問我有冇白帶我答有佢覚得好奇怪咁問咗我兩次!佢冇主動叫我介囗,我問佢先講咗一堆,蘋果,橙,奇異果,奶,朱古力,老火燙,麥類全介!咁我食乜?haha

大宅

vilien2002 發表於 11-12-11 21:34
好怪架喎^^

有咩咁怪, 冇月事來就怪啦. haha

要同何院長講, 來m 第幾日, 完m了, 就排卵, 排完卵, 等派彩中. 何院長會安排的.

男爵府

BB防敏心得分享勳章

唔好意思,我想問下有冇jm知道,入左會係咪可以係唔同既診所度睇架?
同埋大圍果間話要比掛單費$30(唔知有冇記錯?),咁又使唔使再比錢入左會先呀?
thanks~~~

大宅

有冇人睇緊何樹勛ec或睇佢bingo的

我想問有冇c6睇完何ec 後變好左?要成幾耐先好呢?

大宅

引用:唔好意思,我想問下有冇jm知道,入左會係咪

原帖由 amymymy 於 11-12-12 發表
唔好意思,我想問下有冇jm知道,入左會係咪可以係唔同既診所度睇架?
同埋大圍果間話要比掛單費$30(唔知有 ...
我係佐敦入會的,都可以去大圍睇,大圍係每次都要被掛號費$30的。

大宅

我同c6睇左何ec兩個星期了,感覺良好,係有d老人家脾氣,不過唔算惡囉....

大宅

kamun 發表於 11-12-12 16:22
有咩咁怪, 冇月事來就怪啦. haha

要同何院長講, 來m 第幾日, 完m了, 就排卵, 排完卵, 等派彩中. 何院長會 ...
哎呀...我一直都無講佢知幾時排卵添......

複式洋房

>_<.仲未知佢大圍診所係邊囉!!!!

kamun  pm佐大圍地址被你了 ^.^  發表於 12-1-4 15:13

大宅

有冇人睇緊何樹勛ec或睇佢bingo的

唔知點解我飲完藥之後好似有少少肚瀉, 你地有冇人都係咁?

大宅

回覆 回覆:kamun的帖子

我想請問何ec 係咪話想生仔就要戒黎D?因為我地想生女, 但何ec都你叫我咁樣戒喎?! 吾係好明?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:nattoise 的帖子

路過,JM加油呀!
我當年睇左四個月bingo, 記住介足佢要你介既野

我個B 兩歲幾lu!

birth 5.3lbs
1M 7.9lbs ; 2M6D 10.8lbs ; 3M4D 11.5lbs ; 4M8D 13.78lbs ; 1Dto5M 14.7lbs ; 6.5M 16.2lbs ; 9M 16.5lbs ; 10M 17.8lbs ; 13M 19.2lbs

大宅

kimchibb 發表於 11-12-21 20:56
哎呀...我一直都無講佢知幾時排卵添......

冇, 就下次再去, 先同何院長講啦.

祝 妳早日好孕呀 ^.^

大宅

nattoise 發表於 11-12-24 12:37
我想請問何ec 係咪話想生仔就要戒黎D?因為我地想生女, 但何ec都你叫我咁樣戒喎?! 吾係好明?

...

想生仔唔好食酸辣野 ^.^
你唔明可以再去問下副ec的.

大宅

回覆 回覆:piglet0529的帖子

要戒晒?太難呀! 最難係咖啡同蕃茄

複式洋房

回覆:有冇人睇緊何樹勛ec或睇佢bingo的

我都想要何ec address 呀!please pm me! 要唔要book架?

公爵府

引用:我都想要何ec+address+呀!please+pm+me!+

原帖由 mon18 於 12-01-04 發表
我都想要何ec address 呀!please pm me! 要唔要book架?

首頁

尾頁

跳至