興趣嗜好

跳至

首頁
56789...22

尾頁

大宅

玩具勳章 畀面勳章 睛靈勳章

SA豬豬 發表於 12-2-29 15:53
回覆 louis_em 的帖子

睇到我忍唔住係公司都想喊想喊咁~~~等緊你 part 2
ME TOO!~~~~~~

大宅

畀面勳章

回覆:貓貓尋日早上走左-已分享傳心術過程在P.6(有點長)

期待part2

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我都忍眼淚中~~
[img][/img][img align=left

大宅

請問呢個傳心師個英文名係咪"T"字頭?

子爵府

一路睇, 一路好想喊~~~

男爵府

wyeth冷知識勳章

男爵府

畀面勳章

做完細佬後事果晚,我又再打比傳心師. 因為我同C6都覺得幾準,所以就想佢幫我家中既貓貓做傳心. 其實果陣諗住只係做毛毛既. 但......

傳: 嘩... 呢隻貓貓好霸氣好串喎
L: (正確,佢係老坑小霸王)
我想問點解佢成日都喵喵喵,好多野講咁架?
傳: 佢話係你每日出門口返工都叫佢睇住屋企,咁你收工返黎,佢當然第一時間報導啦. 即是佢其實係告緊狀

L: (心諗,我真係日日出門口都叫佢睇住屋企) 唔怪得我聽佢把聲好似好多怒火咁啦.
係呢,佢對其他屋企小動物係點架?

傳: 嘩... 佢都好好客,佢已經介紹緊你屋企既成員我識勒. 你有隻貓係藍色既.係咪?
L: (心諗...正確,佢就係藍妹) 嗯...

傳: 佢話佢傻架喎
L:

傳: 唔洗毛毛介紹勒,你屋企D貓貓已經知我同毛毛做緊傳心,主動黎同我傾計勒
L: (心諗:咁傳心呢條數埋單都好襟計)

傳: 藍色果隻同我講,佢話要食黑色一粒粒喎....
L: (我諗左好耐,咩黑色一粒粒).
傳: 藍色果隻都好激動下喎.... 係咁話要食黑色一粒粒
L: 呀,我知勒,係木天寥粒.家下好難買到啵,麻煩你幫我同佢講丫
傳: 佢話點解會買唔到
L: 我聽日去再搵搵啦

傳: 有隻係虎紋既,佢好唔開心啵...
L: 下!!!!! (即是美短吉仔)
傳: 佢比我感覺同細佬好CLOSE架啵,好初戀FEEL呀.好溫暖呀,. 佢仲話細佬走果晚,你返黎佢係咁同你講細佬要走.你唔理佢(事實上果晚我同C6食完飯返黎,佢真係係咁喵喵叫)
L: 佢同細佬好FRIEND架,飲水細佬會讓佢,吉仔會同細佬一齊訓覺...但點解你會感覺到初戀FEEL呢?
傳: 係動物世界,係好多同性戀架.

傳: 嘩...有隻好激動,黃黃地色既,係咁叫你放佢出黎
L: (心諗...妹子) 佢太頑皮,所以屋企無人我係唔會放佢出黎.
傳: 佢話你係屬於佢既,佢要出黎打敗毛毛,做大佬
L: mouth: 叫佢乖D先咁講 (事實上每放妹子出黎,佢都主動撩毛毛,打毛毛幾下就閃走,毛毛就發火"FEI"佢)
傳: 有一隻D色我唔識形容,黑黑地,又啡啡色. 佢好禪喎講野
L: (心諗...豆豆) 點解好禪呀?? 唔明
傳: 我問佢對於細佬離開有咩感覺, 佢話"每個生命都要經歷死亡.唔會有太大感覺" 我又問佢有咩想同你講,佢話"我好滿足架勒,食好住好訓得到,無野求"
L: 果然係高人(貓)
傳: 有一隻好得意啵, 佢話佢自己係公主,哈哈,佢比我感覺好開心呀
L: 糖糖 佢有咩想講同要求?
傳: 佢話我係全屋最細個果個(佢年紀真係最細) , 我最鐘意伸直同訓覺.同埋我係好可愛架,
L: 係呀,佢訓覺最鐘意伸到成把尺咁訓架. 佢事實真係好可愛既.
傳: 佢話係你話佢好可愛同叫佢公主架啵
L: 係呀,佢真係好似一個小公主咁架.
傳: 不過我問佢有咩要求, 佢係度扮可愛則哂頭問咩叫"要求"? 係咪食架?
L: 傻妹

傳: 你隻毛毛好霸道呀,佢話唔準我同佢地傾計呀.
L:
傳: 係呢,毛毛話佢要食罐頭
L: 咩罐頭 (其實我故意問佢,我當然知道佢隻挑食貓最鐘意食咩牌子啦)
傳: 佢比我既PICTURE係個罐圓圓,扁扁.唔係金色,又唔係銀色,界乎金同銀中間.張STICKER係淺藍色架) 佢話最大心願係自己一隻貓一次食哂一罐
L: (心諗....中哂,佢最鐘意食果罐野真係咁既款同埋我真係未試過比佢自己一隻貓一次食哂一罐囉) 你幫我同毛毛講唔得丫,因為佢腸胃唔好,唔可以食太多濕糧架.

(當時靜左一靜,其實毛毛坐左係我隔離好耐,突然毛毛耳仔好似聽到野咁旭旭下)
傳: 你試下同佢自己講丫
L: 下? 直接同佢講?
傳: 係呀,試下,佢會比反應你
L: 毛毛,唔可以自己一個食哂罐頭架.
毛毛: 喵~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
L: 佢講咩?
傳: 佢問你點解,你自己同佢講丫
L: 你腸胃唔好.會肚痌唔舒服架,到時你又要睇醫生架勒.
毛毛: 喵~~~~~~~~~~~~~~~~~
傳: 佢話"咁好啦,知道"
之後毛毛就無再理我勒.只係乖乖坐係度.
L: 係呢.咁毛毛對PAPA有無咩感覺
傳: 食物提供器... PAPA只係一個負責比小食既食物提供器.佢知道你錫佢多過錫PAPA
L: 哈哈~ 又係既,因為PAPA同佢玩,佢唔SO PAPA架.

fatdenden    發表於 12-3-1 10:01
littlefatc9bk  可PM傳心師資料/價錢嗎? THX  發表於 12-3-1 09:44
rubyplk  好開心  發表於 12-2-29 23:37
miffymiffy  好得意, 你養咁多動物架  發表於 12-2-29 16:39

珍珠宮

畀面勳章

男爵府

畀面勳章

希望大家睇完我貓貓傳心後將眼淚化為笑聲啦

laurenleung  到依家我知佢其實安好, 但每次一諗起佢就會喊到收唔到聲...  發表於 12-2-29 18:15
laurenleung  多謝你分享, 其實我冇搵過傳心師但我真係夢見dedee幾次.  發表於 12-2-29 18:14

男爵府

畀面勳章

喵媽 發表於 12-2-29 16:16

請問呢個傳心師個英文名係咪"T"字頭?
我知你講邊個, 但係唔係佢呀,我知佢好受歡迎架

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我又要睇..又要喊..仲要係公司(又驚比人睇到)..真醜怪..

SA豬豬  我咪又係一樣囉~  發表於 12-2-29 16:50

男爵府

畀面勳章

我想生三個 發表於 12-2-29 16:06
寵物傳心術?同我地問米有咩唔同?

係咪一樣原理架??

其實我都唔太清楚,我估有D似呱. 兩者都係同第二個空間既溝通

禁止訪問

禁止訪問

大宅

畀面勳章

回覆:貓貓尋日早上走左-已分享傳心術過程在P.6(有點長)

睇完part2好開心呢我都要更錫我嘅狗狗

侯爵府

可唔可以講多d傳心師既資料比我知呀?收費係點呀?

男爵府

畀面勳章

我想生三個 發表於 12-2-29 16:32
好難知真假架Bor,唔收錢架?唔收錢可以試下.

其實佢只係收左我同細佬做傳心果個收費....
貓果度佢完全無收我錢架....

SA豬豬  你個傳心師好好呀, 上次我搵果個~3條問題 $200~  發表於 12-2-29 16:52

禁止訪問

首頁
56789...22

尾頁

跳至