婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

引用:Quote:原帖由+傻C+於+15-08-02+發表我反而

原帖由 smartpandagirl 於 15-08-02 發表
多謝你明白我, 雖然我好憎我99, 但畢竟係一條生命, 若果我拖住老公唔俾佢見99, 或迫佢同我走, 如果99 一時 ...
你可以call ambulance話有人發癲話要死
送佢去急症
若果佢唔合佢係會五花大綁佢去急症睇精神科
當然你要有勇氣預左關係從此缺裂

男爵府

回覆:我真係極度討厭我99, 俾我發洩下

樓主加油

大宅

呢個99真係想抱孫想到顛咗

禁止訪問

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 BK Milk勳章

大宅

加油,祝福你

子爵府

真心唔覺得99會去死,會死既人唔會要脅人囉

複式洋房

樓主 EQ 算好高, 勁!

子爵府

睇曬!睇到眼濕濕,樓主好善良,希望妳地以後一家生活快樂! Support you !

大宅

引用:睇曬!睇到眼濕濕,樓主好善良,希望妳地以後

原帖由 Toffeegirl 於 15-09-24 發表
睇曬!睇到眼濕濕,樓主好善良,希望妳地以後一家生活快樂! Support you !
多謝你, 多謝所有留言支持我地一家嘅jm, 喺呢度發洩完好好多了, 而家暫時都幾好, 只係99 不斷聽人唆擺要問個仔攞錢!

令我最煩惱嘅就係我爸爸仲嬲緊… 佢打親黎都係咁鬧老公(話老公管唔住個阿媽等等), 我叫左爸爸唔好成日講… 爸爸就話你幾時同個衰仔離婚記得通知老豆, 幫你擺幾圍賀下佢… 中秋節問佢搵唔搵日出黎食飯, 佢又話老公去佢就唔去… 搞到我頭都大埋

公爵府

smartpandagirl 發表於 15-9-24 09:58
令我最煩惱嘅就係我爸爸仲嬲緊… 佢打親黎都係咁鬧老公(話老公管唔住個阿媽等等),
爸爸都系太緊張女兒.太錫你JE ? 做父母的當知道女兒俾人蝦時...唔嬲就奇LA ? 爸爸只系正常反應JE. 唯有等事情慢慢淡化了.無計呀

子爵府

smartpandagirl 發表於 15-9-24 09:58
多謝你, 多謝所有留言支持我地一家嘅jm, 喺呢度發洩完好好多了, 而家暫時都幾好, 只係99 不斷聽人唆擺要問 ...

從妳的文字,我覺得妳老公都盡咗最大努力,好可惜阿媽係無得揀嘅,如果佢好狠心丟低99,其實仲得人驚,而且真係好難! 妳爸爸係覺得男人係可以用一d強硬d嘅方法保護女人同家庭,但係每人嘅性格都唔同,但開心d諗,妳爸爸都係錫妳嘅,希望事情最終可以解決,或者妳99可以有開竅、放低執著的一日

男爵府

終於睇晒162頁…睇咗成日…

個所謂同鄉好有可疑,應該係祈福黨,小心99的錢已被騙!

大宅

上主是我的牧者, 我實在一無所缺
祂使我臥在青綠的草場, 又領我走近幽靜的水旁
還使我的心靈得到舒暢
祂為了自己名號的原由, 領我踏上了正義的坦途....
祢的牧杖和短棒, 是我的安慰和舒暢........
在我一生歲月裡, 幸福與慈愛常隨不離
我將住在上主的殿裡, 直至悠遠的時日

大宅

無來BK一排,差不多兩年無登入過,今日一開,難以置信阿Mi妳又回來了。。真係估唔到阿Mi妳又出動,文字風格依然一樣。但可否改一下人物背景? 又用番同一個backgroud。

男爵府

加油呀 JM

子爵府

引用:無來BK一排,差不多兩年無登入過,今日一開

原帖由 minibo 於 15-09-24 發表
無來BK一排,差不多兩年無登入過,今日一開,難以置信阿Mi妳又回來了。。真係估唔到阿Mi妳又出動,文字風格 ...
誰是阿Mi?

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

引用:無來BK一排,差不多兩年無登入過,今日一開

原帖由 minibo 於 15-09-24 發表
無來BK一排,差不多兩年無登入過,今日一開,難以置信阿Mi妳又回來了。。真係估唔到阿Mi妳又出動,文字風格 ...
哈哈, 你覺得我係果個開美容店嘅千金sammi 呀?我都想自己係千金呀, 唔駛日日返工做得咁辛苦

大宅

引用:Quote:原帖由 minibo 於 15-09-24 發表無來

原帖由 whoami1977 於 15-09-25 發表
誰是阿Mi?
咪千金囉, 由day 1 開始已經有人問我係咪~ 我一早講左我無開任何店舖要你地幫襯, 岩睇就當故事睇~ 唔岩睇咪skip 左佢

首頁

尾頁

跳至