婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章

睇完你爸爸嘅好勁,我都好掛住我爸爸,如果佢仲係度一定都咁錫我,可惜......

A.Yin  請您一定要加油,他都一定好掛住你的,只不過以唔同形式支持自己個女  發表於 12-7-26 10:33

別墅

引用:話說上星期,我已經有收到XX叔叔來電問我一

原帖由 A.Yin 於 12-07-25 發表
話說上星期,我已經有收到XX叔叔來電問我一D細節,話會開始investigate,我見他們冇咩特別進展或結果,就冇 ...
睇到眼濕濕呀⋯ 你就好啦,有個咁愛錫你嘅父親大人!

大宅

回覆:真係唔知點算好-深層矛盾 2

大宅

話說上星期,我已經有收到XX叔叔來電問我一D細節,話會開始investigate,我見他們冇咩特別進展或結果,就冇 ...
佢以為可以搵Y牽制你嗎?型仔好勁!我在你個post都學左少少應對技巧。

大宅

引用:Quote:原帖由+A.Yin+於+12-07-25+發表話說

原帖由 菜菜媽 於 12-07-25 發表
激到公主爸扎扎跳
比我真係叫小偷寫返自白書就真! 你哋真好人!

...
我都想咁講,自白書丫哪。

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

A.Yin 發表於 12-7-25 10:30

世伯真係好型呀! 你真係幸福,有個咁好既老豆!

伯爵府

型呀

慢慢來, 吾洗急, 但最緊要快.

男爵府

畀面勳章

要俾十憶萬個讚yin爸

男爵府

複式洋房

爸爸好型呀!!!!

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

Your dad is so cool!!

大宅

代老豆多謝各位

其實大家的爸爸都一樣咁好,只是各位冇遇到我的@@##令各位的爸爸冇
機會"表演"啫

我老豆正如他之前寫的email 咁,唔會係唔係都幫架,他覺得你有能力處理就唔幫架了,好似當初俾##放租,他唔會話俾錢\借錢俾我哋買過間或者俾爭##嗰D,他覺得你又畢咗業又有事業就算租樓都係人生的波折要自己去面對。今次商人單嘢他都係話因為我血糖高所以先出手,之前他只俾意見。

而且你睇他一講完重點係教訓我講粗口(我當日真係講好多

商人封"降書"仲未收到,真是好討厭呀,講咗唔算數

Btw講兩嘢俾大家知

商人好噁心寄咗張C牌 credit note 去公司俾我話搵唔番個心口針,叫我買其他嘢,我即刻9折讓咗俾公司同事,然後split 開兩份錢,大份俾無國界,細份俾愛護動物協會,再將張receipt 連thank note寄番去他北京公司俾他,我知我係衰咗D但感覺好爽

仲有我今日返舊屋睇下有冇信,唔小心拆咗公主封學校信(我承認我疏忽同無禮貌,但我真係一D都冇諗過會收到她的信),原來她的成績奇差學校要求她讀多三個月intense course, 都唔知幾時先可以上high school
幾時先可以唔洗做guardian呀

yuenyuen126  可唔可以唔比封信公主...
佢唔知學校要佢讀多3個月..
等佢連門都冇...  發表於 12-7-26 09:39

子爵府

引用:代老豆多謝各位其實大家的爸爸都一樣咁好,

代老豆多謝各位

其實大家的爸爸都一樣咁好,只是各位冇遇到我的@@##令各位的爸爸冇
哈哈,代無國界同愛協多謝@@, 請問封信,你用封返佢,打回頭no such person得唔得呀,當時運高睇唔到

禁止訪問

畀面勳章

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

A.Yin 發表於 12-7-25 21:17
代老豆多謝各位

事實証明,唔係有錢大晒,呢個係個女對母親既心意,有錢都買唔到!

想問下,如果公主一路hea住讀,應該有排都上唔到大學,究竟有無話過咗幾耐都上唔到大學可以趕佢出AU?

男爵府

回覆 回覆:A.Yin的帖子

XX叔叔可以幫你哋加快了結"監護人"呢個角色嗎?

嗰封誤拆嘅信可唔可以貼番好打回頭話"moved"/唔鬼理佢?佢自己有責任向學校更正地址,如果你好心轉交,又俾你個##食住上話你拆人哋信 btw,你之前話##又串又鬧,佢又攪咩?

想知zzz同親家點好說話法,"降書"之構成 你有時間,記得講埋

要學野嘅,真係向A爸學都唔學zzz

My little Son

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:代老豆多謝各位其實大家的爸爸都一樣咁好,

代老豆多謝各位

公爵府

2018母親節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

引用:Quote:原帖由+A.Yin+於+12-07-25+發表話說

原帖由 alicealice313 於 12-07-25 發表
太有型啦
X2

複式洋房

Yin爸好型呀你要小心控制下糖份吸收,唔一定係甜品至有糖份。放鬆心情,同bb傾多啲計

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

A.Yin 發表於 12-7-25 21:17
代老豆多謝各位

大份俾無國界,細份俾愛護動物協會.........
別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

首頁

尾頁

跳至