跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

07/08年度 - 荃灣區小朋友升讀K1家長會

o黎緊大家讀邊間學校都好,都可以o向度free talk~!
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

公爵府

畀面勳章

Re: 07/08年度 - 荃灣區小朋友升讀K1家長會

報到先..

大宅

嘩,乜得你行動得甘快,你就係打中文好快個d家長啦

立即報到支持你
該用戶已被刪除

別墅

嘩, 咁遠水路呀, 差d行過龍, 迷路添...

大宅

Good morning, 咁多位老友記 !!

別墅

喂, 貴野, 梗係有d野...
我老公同我都like, 所以其他都話知佢, 再睇埋九龍塘果d咁啦-- that's our plan.

別墅

喂, 個囡呢兩日放假, 要帶佢周街行下呀, 一陣去親戚到探bb, 未滿月果隻, 等我過下湊仔引先, 好鬼懷念個囡細個果陣呀... 所以, 今個afternoon, 唔浦頭喇

大宅

咪就係,夠胆死收咁貴,唔好話比我知淨係識教細佬仔食煙呀 (因有BK媽咪話見過d老外教師係門外食煙,但我覺得大家唔同文化呢點又無乜問題喎)

nicking 寫道:
喂, 貴野, 梗係有d野...
我老公同我都like, 所以其他都話知佢, 再睇埋九龍塘果d咁啦-- that's our plan.

公爵府

畀面勳章

nicking 寫道:
喂, 個囡呢兩日放假, 要帶佢周街行下呀, 一陣去親戚到探bb, 未滿月果隻, 等我過下湊仔引先, 好鬼懷念個囡細個果陣呀... 所以, 今個afternoon, 唔浦頭喇

nicking,
你係咪全職媽媽黎? 囡囡返緊學?

大宅

同呀囡玩得開心d

nicking 寫道:

男爵府

我都有報聖母同領報

公爵府

畀面勳章

ltt,
我聽日去in 聖母, 你係咪呀? 幾點?

別墅

係呀, 全職呀四!!!!!!!!!!!
fungyee 寫道:
[quote]
nicking 寫道:

nicking,
你係咪全職媽媽黎? 囡囡返緊學?[/quote]

公爵府

畀面勳章

nicking 寫道:
係呀, 全職呀四!!!!!!!!!!!

真係羨慕c 人啦, 可以成日對住呀b ...

男爵府

fy
係ar, 明天 10:xx am, 你呢

公爵府

畀面勳章

ltt,
我係11:30 呀...見唔倒你添..
tt 有邊間學校收左佢呀?

侯爵府

好媽媽勳章

哈哈哈~~~我呢d做 o靚o既,做野緊係要快手啦~~~~

wingmama04 寫道:
嘩,乜得你行動得甘快,你就係打中文好快個d家灠?

立即報到支持你
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

男爵府

hi all
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

我都有報聖母, in8:50am, 本來12:xx, 不過我2:30pm要in根x園, 所以改時間
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

首頁

尾頁

跳至