跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

worry:
我睇二次阿古唔同既, 第一次佢無帶泳衣既, 第二次佢讓嗰先生話佢知佢檢到啲比基尼係乜嘢? 好鬼好笑呀
原文章由 worry 於 08-7-28 17:02 發表
呢隻龜又幾得意呀! 令我唸起亞古, 我依家鍾意左亞古, 連續2個week都去左探佢.

侯爵府

grace

係呀, 次次都有d唔同嫁, 主要係睇在場d人既反應, 不過, 佢自己既背境就一樣啦, 即係佢150歲, 有65個仔女, 細仔叫古仔

上sat, 有個小朋友同亞古講, 話想見吓佢老婆, 真係笑鬼死
原文章由 grace_xian 於 08-7-28 17:10 發表
worry:
我睇二次阿古唔同既, 第一次佢無帶泳衣既, 第二次佢讓嗰先生話佢知佢檢到啲比基尼係乜嘢? 好鬼好笑呀http://qqface.knowsky.com/wlg/wlg%20(17).gif

子爵府

畀面勳章

最好笑就係佢既表情呀
你哋有無去書展, 我今晚去呀, 有無好嘢推介比我呀, 我好心急, 啲嘢就做晒, 但要假假哋捱到六點先走了, 費事讓人以為我好得閒
原文章由 worry 於 08-7-28 17:15 發表
grace

係呀, 次次都有d唔同嫁, 主要係睇在場d人既反應, 不過, 佢自己既背境就一樣啦, 即係佢150歲, 有65個仔女, 細仔叫古仔

上sat, 有個小朋友同亞古講, 話想見吓佢老婆, 真係笑鬼死 ...

侯爵府

你都好犀利姐, 朝早先大叫多野做, 下年就搞掂晒
原文章由 grace_xian 於 08-7-28 17:24 發表
最好笑就係佢既表情呀
你哋有無去書展, 我今晚去呀, 有無好嘢推介比我呀, 我好心急, 啲嘢就做晒, 但要假假哋捱到六點先走了, 費事讓人以為我好得閒http://qqface.knowsky.com/wlg/wlg%20(25).gif ...

子爵府

畀面勳章

worry:
為咗去書展, 我牺牲午餐時間博命做, 好慘
原文章由 worry 於 08-7-28 17:29 發表
你都好犀利姐, 朝早先大叫多野做, 下年就搞掂晒

男爵府

又係為各媽咪服務的時候了, 去第Part 7 啦

首頁

尾頁

跳至