基督家庭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

陪月勳章

Re: 基督徒的姊妹小產過後之"再戰江湖--生仔篇"(Part II)

咪去左葵芳lor~

原本諗住買條牛仔褲就算 ...
點知買多左條襯BOOT的褲、2條裙、1件上身

[quote]
Mcdull 寫道:
queenie....你去邊間珊珊呀?買
我家有毛豆,毛毛家姐長長的,豆豆妹妹圓圓的,我愛毛豆。

子爵府

Re: 基督徒的姊妹小產過後之"再戰江湖--生仔篇"(Part II)

我前日睇完 dr. 廖都心思思去

男爵府

陪月勳章

呀~~~~~而家諗起都肉痛,雖然買時好開心 :-( :-(

子爵府

queenie....咁你買咁多野, $700幾都ok喎~ 我上次係我屋企樓下果間, 求其買左幾件, 都要$700-幾~ :cry: :cry: :cry: [quote]
queeniechung 寫道:
咪去左葵芳lor~

[quote]
Mcdull 寫道:

伯爵府

ypt....本來係yellow,blue同pink,不過無晒yellow,我揀左blue囉~!

係la,如果一大班人夾買野俾妳,high chair幾好呀~!
ypt 寫道:
米水媽.... 咁好, 咪色架, 係咪有顏色選擇架~

我church尋日有朋友問我地想要咩bb禮物, 我仲未決定呀, 可能會叫佢地送high chair比我~ [quote]
米水 寫道:
ypt...我架aprica搖籃high chair送左黎la~~好開心~~!
[/quote]

子爵府

算啦~ 唔好再諗~
呀~~~~~而家諗起都肉痛,雖然買時好開心 :-( :-(

子爵府

queenie....算啦!著得靚靚都幾開心呀!$700幾買

伯爵府

queenie..我唔會再買大肚衫,本來上星期5見到一套好靚,又抵,不過,諗諗下我真係就黎放假,又唔著得幾耐,都係唔買~~ :mrgreen:

男爵府

陪月勳章

百多元一件咁啦~同我係大埔0個間差唔多~

[quote]
ypt 寫道:
queenie....咁你買咁多野, $700幾都ok喎~ 我上次係我屋企樓下果間, 求其買左幾件, 都要$700-幾~ :cry: :cry: :cry: [quote]
咪去左葵芳lor~

[quote]
Mcdull 寫道:

子爵府

米水媽.....blue都好, 冇咁容易污穢呀~

係呀, 我church d 朋友話有6個人夾錢送, 咁我都會諗吓叫佢地送high chair lo~ 我諗唔會好貪心卦~ :mrgreen: 因為我有床仔, 又有bb車, 都唔知要咩好~ 我只係話, 多謝先, 等我睇吓先, 再覆佢地咋~ :mrgreen: :mrgreen: [quote]
米水 寫道:
ypt....本來係yellow,blue同pink,不過無晒yellow,我揀左blue囉~!

係la,如果一大班人夾買野俾妳,high chair幾好呀~! [quote]

男爵府

陪月勳章

我買完先諗到最凍的日子我係放產假...而家..唯有當fashion show咁 :-( :-( :-(

男爵府

陪月勳章

ypt...我覺得highchair都OK呀,每人2-300元,唔貴呀~

ypt 寫道:
米水媽.....blue都好, 冇咁容易污穢呀~

係呀, 我church d 朋友話有6個人夾錢送, 咁我都會諗吓叫佢地送high chair lo~ 我諗唔會好貪心卦~ :mrgreen: 因為我有床仔, 又有bb車, 都唔知要咩好~ 我只係話, 多謝先, 等我睇吓先, 再覆佢地咋~ :mrgreen: :mrgreen: [quote]
米水 寫道:

係la,如果一大班人夾買野俾妳,high chair幾好呀~! [quote]

子爵府

如果我唔係有人比大肚衫我,我都想係個到買呀! 人地比我個D仲要係大部份係絲絨衫,幾老套下架!不過算啦!都係著一、兩個月算啦!慳返D錢。  但就係無褲所以我早排至去果度買

子爵府

queenie...算啦, 靚吓嘛~ $700幾買咁多, 都差唔多啦~ 我屋企樓下果間, 都係百幾蚊 至 2百蚊一件咁上下, 但我唔會再買lu~ 冇錢呀~ :-(

係呀, 各位....我星期六終於批準左我老公買左部DV 啦~ 平平地, $3980- SONY 牌, 雖然我都好肉痛, 但係都唔係太貴, 咁咪由得佢話事lo~ but 都係分期付款咋~ :cry: [quote]
百多元一件咁啦~同我係大埔0個間差唔多~

男爵府

陪月勳章

MCDULL

我唔係買好重的絨裙,係好似

子爵府

我去食飯啦, 一陣再傾~

男爵府

陪月勳章

me 2

ypt 寫道:

子爵府

唔怕啦!話唔埋下個星期又凍過呢!到時咪用得著law!
我買果條牛仔褲佢最初話買兩條就收我$300(一條好似要$170),但我就話我早幾日至同佢買

子爵府

me3

me 2

[quote]
ypt 寫道:
[/quote]

子爵府

喂喂, 各位, 我地要開新part啦, 呢度又over 2000啦~ 等我去開先~

首頁

尾頁

跳至