跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: 精靈0505小B新界區既媽咪~歡迎入來傾下計啊! (Part 20)

sammifanlp 寫道:
處理器
最高至 Intel® Pentium® M 處理器740 (1.73 GHz1、2MB L2 快取、533 MHz FSB)
規格 - 處理器

作業系統
正版 Windows® XP Home Edition SP2 或
正版 Windows® XP Professional SP2
規格 - 作業系統

顯示器
14.1" 寬螢幕 WXGA 液晶顯示器,
15.4" 寬螢幕 WXGA 液晶顯示器
規格 - 顯示器

媒體機槽
24x Max DVD/CD-RW 二合一光學驅動器 或 可升級至8x DVD+/-RW2
規格 - 媒體機槽

圖形卡
Intel® Graphics Media Accelerator 900最高至 128MB 共用3系統記憶體
規格 - 圖形卡

機箱
由 2.9kg4/ 35.9mm 厚起跳
規格 - 機箱

儲存裝置
可選擇 40 GB5、60 GB5 或 80 GB5 (5400rpm) 硬碟機
規格 - 儲存裝置

電源
電池壽命7:最高至 2:25 至 2:31 小時 (4 芯電池)
最高至 4:48 至4:56小時 (選購 6 芯電池)
規格 - 電源

15.4" mon

$ 4999

子爵府

Re: 精靈0505小B新界區既媽咪~歡迎入來傾下計啊! (Part 20)

[size=x-large]sammi 好勁呀...犀利

侯爵府

妳地放工前可唔可以開新part呢

侯爵府

joannelai930 寫道:
佢可能對男性客人唔同 [quote]
carollung 寫道:
咪係,佢今時今日既服務態度唔得過喎 [

有無試過~~

公爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

邊個
佢可能對男性客人唔同 [quote]
咪係,佢今時今日既服務態度唔得過喎 [

水晶宮

DELL佢有website
你一入去就可以
[quote]
技安 寫道:
[size=x-large]sammi 好勁呀...犀利

公爵府

做點心妺 ,唔好啦,比人撩喎
mayken1612 寫道:
[quote]
呢個童工未經訓練

你練下佢囉 [/quote]

公爵府

咁快,我都冇乜點傾喎,好似開在冇耐

你訓醒啦
chanfan 寫道:

侯爵府

你 budget 係多少

禾又要勁, 勁又貴

侯爵府

處理器
最高至 Intel® Pentium® M 處理器740 (1.73 GHz1、2MB L2 快取、533 MHz FSB)
規格 - 處理器

作業系統
正版 Windows® XP Home Edition SP2 或
正版 Windows® XP Professional SP2
規格 - 作業系統

顯示器
14.1" 寬螢幕 WXGA 液晶顯示器,
15.4" 寬螢幕 WXGA 液晶顯示器
規格 - 顯示器

媒體機槽
24x Max DVD/CD-RW 二合一光學驅動器 或 可升級至8x DVD+/-RW2
規格 - 媒體機槽

圖形卡
Intel® Graphics Media Accelerator 900最高至 128MB 共用3系統記憶體
規格 - 圖形卡

機箱
由 2.9kg4/ 35.9mm 厚起跳
規格 - 機箱

儲存裝置
可選擇 40 GB5、60 GB5 或 80 GB5 (5400rpm) 硬碟機
規格 - 儲存裝置

電源
電池壽命7:最高至 2:25 至 2:31 小時 (4 芯電池)
最高至 4:48 至4:56小時 (選購 6 芯電池)
規格 - 電源

15.4" mon

$ 4999

係嘜東東~~其實我對呢架野~~一x不通~~

子爵府

洗手收工時間到

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

開左啦 , 快D去報到
chanfan 寫道:

琥珀宮

咁晞晞養 [quote]
做點心妺 ,唔好啦,比人撩喎

琥珀宮

去完
技安 寫道:
洗手收工時間到

琥珀宮

夠2000
[size=xx-large]大家去 PART 21 啦

首頁

尾頁

跳至