跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 0509 閒聊地帶--PART 9

六筒媽 寫道:
hi hi ...好耐無見....

努力partime中

haha...次次見六筒個證件相都好好笑... :mrgreen:

子爵府

靚靚六筒媽~
得呀..到時預埋你..七月二號..中午十二點~三點..都時可能會好趕..因為頭先打去..佢本來話唔得..驚無時間..但我同佢講話想三個b 合照..佢話應該得..如果d b 唔扭計..嘿嘿..好開心可以一齊影~
我pm 左你..你睇睇先
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

因為有細路仔聲
jolo 寫道:
重有果首(成日唔記得個名, 無記講一家人個節目) 主題曲...

點解咁多 bb 鐘意旺旺廣告o既 ?? ?-( ?-(

[quote]
applecarey 寫道:
jolo

蘋果仔又係勁鐘意旺旺廣告
睇到眼到定晒
[/quote]

子爵府

係呀..好過癮

鴨仔蛋 寫道:
[quote]
六筒媽 寫道:

努力partime中

haha...次次見六筒個證件相都好好笑... :mrgreen: [/quote]

世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

朗言爸~

check pm

翡翠宮

好媽媽勳章

湊泡菜 ....

泡菜連果個旺旺焗米餅,都眼定定呀...
我好懷疑係佢為食... 有時節目做煮野食野, 佢都望住o架....

大宅

我覺得 mat 仔之不過係樣子標誌少少,
唔係好靚仔

我覺得 mat 仔似我多 d, 佢對眼形好似我, 好彩比我大 :mrgreen:

有時覺得佢唔似我倆公婆...... but 比我們靚 :mrgreen:

LongYin 寫道:
mandy,
你覺得matthew 仔似你,定似mat 爸多d 架?

大宅

agree

kathychoi 寫道:
係呀..好過癮

[quote]
鴨仔蛋 寫道:
[quote]
六筒媽 寫道:

努力partime中

haha...次次見六筒個證件相都好好笑... :mrgreen: [/quote][/quote]

子爵府

mandy,
你同mat 爸講,想我地越黎越覺得matthew 靚仔好易,
你叫佢係我地面前抱多d 就得,我地會比較到。

大宅

你唔好咁講啦..
我覺得我最醜樣 :cry: :cry:

LongYin 寫道:
mandy,
你同mat 爸講,想我地越黎越覺得matthew 靚仔好易,

子爵府

咪咁衰啦你

LongYin 寫道:
mandy,

子爵府

都唔夠我 =.="

mandywan00 寫道:
你唔好咁講啦..
我覺得我最醜樣 :cry: :cry:

[quote]
LongYin 寫道:
mandy,
[/quote]

子爵府

mat 爸俾人個感覺比較粗豪,
一抱起matthew 仔,即刻令matthew 仔青靚白淨,
又可愛。

LongYin 寫道:
mandy,

子爵府

執野收工~~~bye~~

男爵府

jolo 寫道:
我估迪迪最高o勒...
上次見(都個幾月前), 感覺上似幼稚園小朋友囉...
依家應該唔止....

[quote]
鴨仔蛋 寫道:
唔係掛,女仔唔好太高la...
唔得~618大家企好度度.....到時重有大帝迪迪,may be至高...
[/quote]

子爵府

第時可以去打波

kitna 寫道:

[quote]
jolo 寫道:
我估迪迪最高o勒...
上次見(都個幾月前), 感覺上似幼稚園小朋友囉...
依家應該唔止....

[quote]
鴨仔蛋 寫道:
唔係掛,女仔唔好太高la...
唔得~618大家企好度度.....到時重有大帝迪迪,may be至高...
[/quote][/quote]

男爵府

LongYin 寫道:
mat 爸俾人個感覺比較粗豪,
一抱起matthew 仔,即刻令matthew 仔青靚白淨,
又可愛。

[quote]
LongYin 寫道:
mandy,
[/quote]

大宅

mandywan00:

7月8日你大約幾點去?我就會12至1左右啦!
[img]http://www.imagestation.com/picture/sraid225/p5233abcab42a14d0a36e090ffe5201a3/e9121578.jpg[img]

首頁

尾頁

跳至