跳至

首頁

尾頁

大宅

我去得生日會, 係因為我個客cancel了個party, 我先可以去得...唔係我都唔去得..
原文章由 eeleung 於 08-10-13 10:35 發表

不用多謝啦!! 你同輝記講, 我同shirley要炳輝記, 有咩理由卡臣生日都無得食生日旦羔, 真係要大炳細炳全炳呀!!!! 星期六晚又唔早d約我地, 我地無心理準備又無按排好, 咪唔出得來同卡臣仔慶祝麻!!! 叫卡臣唔好怪我 ...
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

大宅

卡臣沖涼個時, 我將佢隻手仔放入水先, 跟著同佢講"thomas車要走喇...返屋企", 卡臣就話"bye bye, thomas車", 到最後冇咗...佢話"mami, thomas走咗喇..."比佢笑死我...
原文章由 eeleung 於 08-10-13 10:39 發表
你地D小朋友擒晚沖涼, 洗甩左個手繪有無喊呀???? 飛魚就喊到拆天, 飛魚爸就笑, 我就無氣, 唉!!!!!!!!

今早又想喊, 我咪話個叮噹手繪一沖涼就無晒, 佢就扁扁咀想喊, 救命呀!!!!!!:;pppp: :;pppp: ...
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

大宅

shirleymo, eeleung, karenlyk, sandyko, rosiechan,

請check email.

卡臣媽

大宅

Hi......
過了生日會我公司的工作忙不停 ,完全無看過e-mail同上網。
11號我帶了瑤瑤去迪士尼 還買了年票 所以Gary話今個星期六等瑤瑤午睡後就再入去玩,你哋有無興趣一起去玩呀

首頁

尾頁

跳至