親子旅遊

跳至

首頁
12345...9

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

MissMaMa 發表於 19-1-19 13:43
不過第一次預訂的時候,要用新手機號碼去做驗證。。。但你話登出後要用新手機才可以註冊,就唔需要喇。同 ...

係!我明喇! 即係訂單入聯絡電話時, 未用過就係新用戶
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 19-1-19 13:46
係!我明喇! 即係訂單入聯絡電話時, 未用過就係新用戶
...

我唔係咁明你的意思,klook的新用戶定義,係你從來未幫襯過klook預訂,我有個account 係幾年前開,但未訂過野,都叫新用戶。建立賬戶,並唔需要入電話號碼,甚至不需要填姓名,只需用email / fb 註冊。但當你第一次預訂,你要輸入個人資料,包括電話號碼,如果你的電話號碼之前綁左另一個賬戶,你就唔可以喺新account 再用,一定要另一個新電話號碼,而klook亦會發送驗證碼去呢個新電話號碼度,之後你要輸入驗證碼,先至可以完成第一次預訂

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

MissMaMa 發表於 19-1-19 13:56
我唔係咁明你的意思,klook的新用戶定義,係你從來未幫襯過klook預訂,我有個account 係幾年前開,但未訂 ...

係呀! 我諗返就知道我之前搞錯了! 我用新電話A,新手機以為咁係新用戶, 結果落單時入手提no就話已登記! 於是我又用一個新電話no B入! 咁新ac就屬於電話B, 我仲以為係A添 咁email呢? 用返舊email又得唔得?
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 19-1-19 14:02
係呀! 我諗返就知道我之前搞錯了! 我用新電話A,新手機以為咁係新用戶, 結果落單時入手提no就話已登記! 於 ...

A賬戶同 B賬戶,必須以不同的電郵去註冊,但是預訂完畢,發送憑證時,不同的賬戶,都可以發送到同一電郵地址

珍珠宮

cattz288 發表於 19-1-19 14:02
係呀! 我諗返就知道我之前搞錯了! 我用新電話A,新手機以為咁係新用戶, 結果落單時入手提no就話已登記! 於 ...

即係話你個新電話號碼B,已經綁定在新賬戶。Btw ,你有冇抄低自己d account 用什麼登入?要記低呢

象牙宮

MissMaMa 發表於 19-1-19 14:06
A賬戶同 B賬戶,必須以不同的電郵去註冊,但是預訂完畢,發送憑證時,不同的賬戶,都可以發送到同一電郵地 ...

哦!咁可能就係入email時已知我係舊user! 等我以為要用新手機先開到ac添
放下自在

象牙宮

MissMaMa 發表於 19-1-19 14:08
即係話你個新電話號碼B,已經綁定在新賬戶。Btw ,你有冇抄低自己d account 用什麼登入?要記低呢
...

有呀!謝謝提醒! 因為如需要取消order, 一定要login搞
放下自在

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我成家email facebook都用過晒(互相refer)
今次要睇下點攪先

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 19-1-19 14:23
我成家email facebook都用過晒(互相refer)
今次要睇下點攪先

出動埋阿媽阿爸老爺奶奶,兄弟姊妹

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

MissMaMa 發表於 19-1-19 14:47

真係要記低密碼至得

象牙宮

係喇! 7折太吸引喇! 最衰買唔到暑期
放下自在

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

係咪唔可以夾埋唔同活動比錢?

象牙宮

Lqueenie 發表於 19-1-19 15:31
係咪唔可以夾埋唔同活動比錢?

可以! 盡夾! 因為只可用一次!
放下自在

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

cattz288 發表於 19-1-19 15:32
可以! 盡夾! 因為只可用一次!

佢有個cny 9折係唔比夾,我剛試新戶7折,真係比夾,我已經要買$2千幾活動,勁抵

電話email要用新,咁信用卡係咪要新卡呢?

象牙宮

Lqueenie 發表於 19-1-19 15:40
佢有個cny 9折係唔比夾,我剛試新戶7折,真係比夾,我已經要買$2千幾活動,勁抵

電話email要用新,咁信用 ...

唔係喎!cny 9折都夾到!
咭唔駛用新! 如有citibank visa咭, 每月碌6次有$200, 另外5次用payme 增值$1000 x5
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 19-1-19 15:49
唔係喎!cny 9折都夾到!
咭唔駛用新! 如有citibank visa咭, 每月碌6次有$200, 另外5次用payme 增值$1000 x ...

CNY 個9折 Code夾唔到㗎,如果你購物車有2個項目,其實只係扣左其中一樣,我之前見係咁

珍珠宮

Lqueenie 發表於 19-1-19 15:40

電話email要用新,咁信用 ...

唔需要新卡,登入賬戶要另一個email ,記得用舊account 推薦,那新舊賬戶都有$25

珍珠宮

MissMaMa 發表於 19-1-19 16:30
唔需要新卡,登入賬戶要另一個email ,記得用舊account 推薦,那新舊賬戶都有$25
...

加左自己個推薦code 湊下單一次過比錢先

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

luppy 發表於 19-1-18 23:16
我見book暑假冇,日子末開始。
有一些活動都只去到3-4月,又糸book吾到。

不好話暑假,我4月都不得

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

CrabPincers 發表於 19-1-19 17:38
不好話暑假,我4月都不得

我果d 4月剛剛好出佐

首頁
12345...9

尾頁

跳至