時事熱話

跳至

首頁
12345...11

尾頁

別墅

ilovehuman 發表於 19-11-30 22:26
回覆 Chaielsa 的帖子

哈哈哈哈,六個月死幾千人。你越吹越大喎。你係邊到見到架。定係幻想出來呀,我就係 ...

死左人你都仲笑得出…只有一種人
你唔信咪自己搵資料囉!比上年多幾百人!警方稱全無可疑……而為這次送中自殺的也有數人*!仲有不計其數流血受傷中彈的人,全部有冤無路訴。經過721 我地已經不再相信警察
你地想幫警察和黑社會洗白?好難嚕!
美國學者『薩爾克』講過中國人麻木冷血令世界震驚… 。 長期被洗腦、教育出一班無靈魂…像行屍走肉…的人!為了錢,不擇手段~不顧市民生死!
你地想成為像中國人那樣我不阻你!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

都係一句,攞證據出來,好簡單之嘛

別墅

Chaielsa 發表於 19-12-1 00:15
死左人你都仲笑得出…只有一種人
你唔信咪自己搵資料囉!比上年多幾百人!警方稱全無可疑……而 ...

請你地不要再加而傷害~講d不負責任的說話…佢地都是被冷血麻木不仁的政府逼使的…香港人已經夠可憐!唔好再落井下石!
有誰唔想回家?
有誰唔想放暑假?
有誰唔想有飯食?
有誰唔想去玩?
有誰唔想涼冷氣?
有誰想死?
邊個甘傻呀?有家歸不得?
貪好玩 ?貪刺激?定系你地所講貪錢呀?
政府唔回應!就可以當無事發生?
如果我地繼續沉默…係咪以後見到你比人打,我地系咪要當見唔到?反口仲話你打人先呀?誰對誰錯!只有天知道!

別墅

ilovehuman 發表於 19-12-1 00:31
都係一句,攞證據出來,好簡單之嘛

證據都比你地燒了

大宅

返去連登啦,有妄想症就睇青山

伯爵府

即係冇證據,係咪

別墅

p005535 發表於 19-12-1 00:46

下下返連登,不如你返去你娘親個肚從新做人喇!可悲!做人無心肝!點解你要做人呀?
唔識就睇多d可信性高既新聞!唔好單一睇一面*

別墅

ilovehuman 發表於 19-12-1 01:14

即係冇證據,係咪

死左人既人,都被極速火化了!何來證據呀?死無對證!依家唯有試下問米叫你祖先上來幫幫手還警察清白囉!我都唔想怪錯好人
願所有死去的人都得到安息!
沉冤待雪!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

p005535 發表於 19-12-1 00:46

你自己冇道理,唔夠人地講,你哋就叫人返連登,極幼稚,你以為bk你的

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

happymeal2002 發表於 19-11-30 10:18
林鄭指出區選結果証明市民反對暴力,即是說明建制派民建聯就係暴力源頭,所以大部分都落選!何生好快要比清 ...

收喇你!
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Chaielsa 發表於 19-12-1 01:39
死左人既人,都被極速火化了!何來證據呀?死無對證!依家唯有試下問米叫你祖先上來幫幫手還警察清白囉! ...

極速? 你癲就去睇醫生喇
放下自在

別墅

cattz288 發表於 19-12-1 10:09
收喇你!

點收先?定係幫你收山呀?死大陸雞

象牙宮

Chaielsa 發表於 19-12-1 10:17
點收先?定係幫你收山呀?死大陸雞

咩雞? 你講自己呀?
放下自在

別墅

cattz288 發表於 19-12-1 10:10
極速? 你癲就去睇醫生喇

有病都系你傳染比我架!仲惡人先告狀 有病成日唔戴口罩 無衛生常識…

象牙宮

Chaielsa 發表於 19-12-1 10:19
有病都系你傳染比我架!仲惡人先告狀 有病成日唔戴口罩 無衛生常識…
...

卒之都知有病喇? 早d抖喇!
放下自在

別墅

cattz288 發表於 19-12-1 10:18
咩雞? 你講自己呀?

話緊你呀…唔好扮白痴喇~唔係唔肯認你係大陸人呀
大雞小雞(emoji)你唔係好愛國嗎?唔準唔認喔…

象牙宮

Chaielsa 發表於 19-12-1 10:22
話緊你呀…唔好扮白痴喇~唔係唔肯認你係大陸人呀
大雞小雞(emoji)你唔係好愛國嗎?唔準唔認喔…
...

成日以為人地係大6人! 你真係低能兼白痴!
idiot!!
放下自在

別墅

cattz288 發表於 19-12-1 10:20
卒之都知有病喇? 早d抖喇!

早d抖果個應該係你~話曬你年齡大!應該休息多d……
撩人者賤

象牙宮

Chaielsa 發表於 19-12-1 10:25
早d抖果個應該係你~話曬你年齡大!應該休息多d……
撩人者賤

返去你d乜7爛登喇
放下自在

別墅

cattz288 發表於 19-12-1 10:26
返去你d乜7爛登喇

下下唔夠講就返連登,點解唔系高登
我從未都未去過?點去架?我唔識喔

首頁
12345...11

尾頁

跳至