跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 一月媽咪現場聊聊天

siusiuding:

我阿囡返育嬰園被人傳染嘛(老師都話無法, 天你都唔好, 大人都cc啦...係呀, 連阿囡個醫生都病鬼埋......無法!! )...醫生有比針筒餵藥呀, 食三種藥(咳, 傷風同發燒)...咳水係最難食, daddy係都話要先苦後甜, 攪到佢好抗拒, 即嘔! :tongue:

babyoush:

你都要小心睇好小b呀, 出面天氣唔穩定!!
【施恩企盼天上賜, 晴空劃破千紅紫。】

大宅

細露 寫道:
siusiuding,
成日"冷"街, 講過秘密你知啦,
係某年某月某日既中午,
我係淘大見到你同囡囡呀

唔好咁話siusiuding啦, 因為我都成日同我個臭貓出街, 比我阿媽鬧

大宅

siusiuding,
係呀, 返私家醫生度打~

男爵府

好媽媽勳章

施睛媽咪,
噢,咁真係冇得避喎
醫生都病埋 咁攪笑~_~"

男爵府

好媽媽勳章

嘩, 小b發過兩次燒啦...咁咪"強壯身體鍛鍊有功"(激cccc, 哩個咁既阿媽!!!)?-(

真係希望抵抗力會強d

babyoush 寫道:

不過我聽人講1歲前發過燒個d小朋友, 大個冇咁易有過敏架~

大宅

施晴媽咪 寫道:
siusiuding:

我阿囡返育嬰園被人傳染嘛(老師都話無法, 天你都唔好, 大人都cc啦...係呀, 連阿囡個醫生都病鬼埋......無法!! )...醫生有比針筒餵藥呀, 食三種藥(咳, 傷風同發燒)...咳水係最難食, daddy係都話要先苦後甜, 攪到佢好抗拒, 即嘔! :tongue:

babyoush:

你都要小心睇好小b呀, 出面天氣唔穩定!!

知道啦, 因為我阿媽都中招呀, 琴日佢發燒呀~ :cry:

大宅

siusiuding,
ha ha ha~ 冇錯係你個頭呀
我有諗過嫁, 不過費事赫親你啦~
我地大家就係咁擦身而過啦

大宅

施晴媽咪 寫道:
嘩, 小b發過兩次燒啦...咁咪"強壯身體鍛鍊有功"(激cccc, 哩個咁既阿媽!!!)?-(

真係希望抵抗力會強d

真架, 發燒2次以上有過敏o既機會仲低d

男爵府

好媽媽勳章

我都成日"冷"街架... (我想帶小b見多d人/事物, 無咁怕陌生人/地方)

細露自己咪又係"冷"街, 先撞到siusiuding姐!!!向度話人, 抵打!!

[quote]
細露 寫道:
siusiuding,
成日"冷"街, 講過秘密你知啦,
係某年某月某日既中午,
我係淘大見到你同囡囡呀

唔好咁話siusiuding啦, 因為我都成日同我個臭貓出街, 比我阿媽鬧 [/quote]

大宅

美贊臣剛剛打比我呀, 2-3個星期內會送奶粉嚟我屋企, 正~

大宅

施晴媽咪 寫道:
我都成日"冷"街架... (我想帶小b見多d人/事物, 無咁怕陌生人/地方)

細露自己咪又係"冷"街, 先撞到siusiuding姐!!!向度話人, 抵打!!

男爵府

好媽媽勳章

嘩!!!偶遇呀!!!!!!!!!!好浪呀:tongue: ...................ur, 嘔死!!!!?-(

細露 寫道:
siusiuding,

男爵府

好媽媽勳章

咦, 我仲未有人理我喎?!??!...再等下先得!!!

[quote]
美贊臣剛剛打比我呀, 2-3個星期內會送奶粉

大宅

施晴媽咪 寫道:
嘩!!!偶遇呀!!!!!!!!!!好浪呀:tongue: ...................ur, 嘔死!!!!?-(

[quote]
細露 寫道:
siusiuding,
[/quote]

hahaha~唔抵得呢

大宅

[quote]
施晴媽咪 寫道:
咦, 我仲未有人理我喎?!??!...再等下先得!!!

[quote]
美贊臣剛剛打比我呀, 2-3個星期內會送奶粉

男爵府

好媽媽勳章

我成日都冷街架 陀住佢咁辛苦行唔到街而家行返夠本
我出去飲茶喇你地慢慢傾住先~haha
一陣再返黎傾過^_________________________^

施睛媽咪,
hahaha~~~~你想笑屎我!!!!!!!!!!!

細露~
我都試過有個BK媽咪突然係街叫我~haha
就係因為我個頭~hahahahahahahaha

男爵府

好媽媽勳章

babyoush
我入左咁多間都冇一間奶粉會覆我 除左美素佳兒~_~"

大宅

細露 寫道:
[quote]
施晴媽咪 寫道:

[quote]
細露 寫道:
siusiuding,
[/quote]

hahaha~唔抵得呢 [/quote]

wahahahahaha~~~~~~~~~~
今日唔洗食野啦, 飽晒~

男爵府

好媽媽勳章

小小咁啦!:tongue:

細露 寫道:

hahaha~唔抵得呢

大宅

siusiuding 寫道:
babyoush
我入左咁多間都冇一間奶粉會覆我 除左美素佳兒~_~"

我未生時S26已經contact我啦, 慌c我唔要佢d奶粉咁~ 我都係only send S26同A+, 2個都有反應喎~ ?-( ?-(

首頁

尾頁

跳至