跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

我就係聽到o的人話 , 大肚去 "唔..唔" 應該難 ,

但就係唔知點解自己食乜 , 之後就會 all o架啦 ,

點算 ??

吉仔水係唔係自己浸o架 ??

大宅

係啊.自己浸個d啊..我試過肚仔唔舒服及瀉的時候沖一杯熱野飲,舒服好多....

大宅

畀面勳章

家陣邊到有果o的吉仔呀 ?

我家陣次次嘔都係 "水" , 有口水, 眼水 , 胃水 , 黃膽水

都冇我大女時咁慘 , 食咩都餐餐清晒出o黎 ~

大宅

外面邊到有得買已浸的我不知道哦...不如你試下買d 陳皮放多少少 沖杯熱水飲試下....

我每日坐mtr 口都是食野陳皮架.....因為有時車廂好悶焗,有時冇位坐,含住感覺好得好d

原帖由 mic.mic 於 10-7-6 11:54 發表

我家陣次次嘔都係 "水" , 有口水, 眼水 , 胃水 , 黃膽水

...

複式洋房

原帖由 csc0728 於 10-7-6 11:46 發表
好悶啊...时間好難過......天氣又咁熱..人又冇胃口....口又啖啖咁..真係........

其實我地都係熱到9月應該會好D~
其實我又無口啖啖,只係要小食多餐,唔食嘢就暈同作嘔 想唔肥都唔得~

複式洋房

Hi 各位,
我都來報到先,我都係大概6w幾就來7w.
我要17號先第一次去C+ check-up咋,好緊張! 我今胎係第二胎,唔知點解仲緊張過第一胎,因為第一胎乜都唔識,但竟然日子好快就過咗去,反而第二胎好似仲多咗嘢唸...

大宅

我都係小食多餐架.如果肚餓唔食野,又係想暈的...
所以我e家先開餐食住幾塊餅...

原帖由 winniewong8286 於 10-7-6 12:01 發表

其實我又無口啖啖,只係要小食多餐,唔食嘢就暈同作嘔 想唔肥都唔得~

大宅

畀面勳章

我唔止口淡 , 仲有成日好似打冷震咁 ,

其實我又唔係凍 , 不過一想嘔 , 就會個人暈暈o地 ~

原帖由 winniewong8286 於 10-7-6 12:01 發表

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 mic.mic 於 10-7-6 11:54 發表

...

喂..mic.mic ,
你嘔既徵狀同我一樣咁既........我真係超憎----嘔!!
不過呢,有時我嘔得激得制,下面會有少少vv流左出黎,緊住就會整濕左條un un....好慘...

複式洋房

原帖由 Carrie_Yip 於 10-7-6 12:03 發表
Hi 各位,
我都來報到先,我都係大概6w幾就來7w.
我要17號先第一次去C+ check-up咋,好緊張! 我今胎係第二胎,唔知點解仲緊張過第一胎,因為第一胎乜都唔識,但竟然日子好快就過咗去,反而第二胎好似仲多咗嘢唸... ...

我都覺得D時間好慢....

複式洋房

原帖由 hitomiykk 於 10-7-6 12:17 發表

喂..mic.mic ,
你嘔既徵狀同我一樣咁既........我真係超憎----嘔!!
不過呢,有時我嘔得激得制,下面會有少少vv流左出黎,緊住就會整濕左條un un....好慘...

我都現在都無嘔過....我好想嘔呀......頂住好辛苦

男爵府

touchwood, 呢2日都無嘔....但琴日放工一落車突然勁想嘔,好在我意志力夠,忍到!!! 唔係既話,係條街嘔,嘔完都唔知點算...

複式洋房

我一點就收工去睇E生,我好緊張呀.....

大宅

hihi....我都報到先.....我依家9W5D了.....
係呢...我想問下大家....你地飲奶係飲全脂,低脂定脫脂奶呀....同埋你地有冇食乳酪啊.....

複式洋房

原帖由 yukisomiss 於 10-7-6 12:21 發表
hihi....我都報到先.....我依家9W5D了.....
係呢...我想問下大家....你地飲奶係飲全脂,低脂定脫脂奶呀....同埋你地有冇食乳酪啊.....

我頭一個月係飲全脂,但係現在就飲低脂~
乳酪我地頭三個月唔食得喎,因為有滑腸作用,所以頭三個月D人都話唔好食~

男爵府

原帖由 winniewong8286 於 10-7-6 12:18 發表

我都現在都無嘔過....我好想嘔呀......頂住好辛苦

你入廁所,望住個馬桶,自然你就反胃,跟住即刻嘔哂出黎架喇....我係公司個廁所就係咁..唔係臭,唔係dirty,...唔知點解入到去,望2眼,自己心理上就即刻起反應....

男爵府

原帖由 winniewong8286 於 10-7-6 12:19 發表
我一點就收工去睇E生,我好緊張呀.....

唔洗緊張啦...平常心!!!
你c6 會唔會陪你去呀?

複式洋房

原帖由 hitomiykk 於 10-7-6 12:23 發表

你入廁所,望住個馬桶,自然你就反胃,跟住即刻嘔哂出黎架喇....我係公司個廁所就係咁..唔係臭,唔係dirty,...唔知點解入到去,望2眼,自己心理上就即刻起反應.... ...

等我試下先.....我好想嘔,希望嘔到

複式洋房

我主要飲孕婦奶粉,間中飲脫脂奶囉.乳酪就無食呀,因為我本身都無衝動想食呀.可能胃口差啦,見到乜都無衝動想食,食完嘢度氣就頂到上喉嚨咁,真係好難頂呀!!!:-(

原帖由 yukisomiss 於 10-7-6 12:21 發表

複式洋房

原帖由 hitomiykk 於 10-7-6 12:25 發表

唔洗緊張啦...平常心!!!
你c6 會唔會陪你去呀?

個c6會陪我去,但係佢咩都唔識呢,一陣睇完e生仲要我咁c遠入屯門同佢屋企人食飯,唉.....坐車都坐成個鐘....唉...

首頁

尾頁

跳至