跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

Re: 大埔媽咪俱樂部 (Part 10)

mama1210 寫道:
係啦...你都未試個, 你應該興奮下先係架麻... 佢地TOTAL 有幾多班架?

無論如何, 都要係彤彤入小學前見下你個女, 等佢扮下有人照先得....KAKKAKAKAA

唔使人照都一樣會好開心啦
佢地有5 班, 每班大概33-35左右啦

子爵府

安安..唔好咁擔心, 應該無事既!!!

EDMUNDMA..我黎唔到呀...因為老公公司今日做節 :cry: :cry: 之前聽見你無PARTY , 我仲鬼咁大聲係到"YEAH" 添...

男爵府

安安..唔好咁擔心, 應該無事既!!!

EDMUNDMA..我黎唔到呀...因為老公公司今日做節 :cry: :cry: 之前聽見你無PARTY , 我仲鬼咁大聲係到"YEAH" 添...

做節咪開心囉。其實我都係問下架姐,費是話我唔通知你嘛。

男爵府

咪扮野......咪你囉.....

女人就係咁麻煩。

男爵府

Pls see my new gel nail :

my nail

伯爵府

[quote]
安安 寫道:
[quote]
Sally 寫道:
[quote]
EdmundMaMa 寫道:

唔通你以為我 58?

你幾時生日呀?

咪玩啦~你咁認真,我真係會信你架
我早你幾日,22呀 [/quote]

1 月 得你 2 個生日?

咁 2 月有無邊個呀?????? [/quote]

咪扮野......咪你囉..... [/quote]

我即係講除左我之外呀..........你夠 3 月 15 日生日啦. 到時 43歲 架喇.

大宅

VENUSSUM 寫道:
[quote]
HealthYan 寫道:
Hi 大口, Venussum

Good Morning !

你是撰了阮鄭嗎? 希望你囡囡中上午啦 [/quote]

多謝 ! 我覺中上午好細, 得4班, 下午6班, 下午機會大好多. 下午都唔中, 冇得講, any way, 平常心 ! 上下午都是好學校, 不過意識覺上午d時間好用d. 你囡囡有冇參加學校d科外活動 ?

大宅

[quote]
Hi 大口, Venussum

Good Morning !

真係對你唔住, 你同我講GOOD MORNING 我要同你講GOOD AFTERNOON 仲要係 SAY HI & BYE! 因為我要出去食飯啦~ :mrgreen: [/quote]

你都有時間食飯

大宅

安安 寫道:
[quote]
[quote]
安安 寫道:
[quote]
Sally 寫道:
[quote]

唔通你以為我 58?

你幾時生日呀?

咪玩啦~你咁認真,我真係會信你架
我早你幾日,22呀 [/quote]

1 月 得你 2 個生日?

咁 2 月有無邊個呀?????? [/quote]

咪扮野......咪你囉..... [/quote]

我即係講除左我之外呀..........你夠 3 月 15 日生日啦. 到時 43歲 架喇.[/quote]

大埔多咗好多傻婆, 個個鬥細, 你地竟然鬥大, 真好笑

大宅

sally, edmundma,

補祝你地生日快樂, 青春常駐, 認細唔好認大, 最緊要身體健康.

安安,

wish sonia 快d好番 打敗d惡菌.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

多謝 ! 我覺中上午好細, 得4班, 下午6班, 下午機會大好多. 下午都唔中, 冇得講, any way, 平常心 ! 上下午都是好學校, 不過意識覺上午d時間好用d. 你囡囡有冇參加學校d科外活動 ?

原來下午多兩班架, 不過就真係上午班時間好用d, 點都好啦, 入到你喜歡的學校就得
我女都有參加圍棋班, 其他有d都想佢學架, 不過撞時間又或者星期六日都要一早, 我想懶下就無報囉

伯爵府

好媽媽勳章

my nail

嘩!好靚呀 d花係印落去or劃上去架 ?-( 下次我又整,預唔預埋我

伯爵府

好媽媽勳章

安安 寫道:

我即係講除左我之外呀..........你夠 3 月 15 日生日啦. 到時 43歲 架喇.

伯爵府

好媽媽勳章

sally, edmundma,

補祝你地生日快樂, 青春常駐, 認細唔好認大, 最緊要身體健康.

Thank you.

伯爵府

好媽媽勳章

[quote]

原來下午多兩班架, 不過就真係上午班時間好用d, 點都好啦, 入到你喜歡的學校就得
我女都有參加圍棋班, 其他有d都想佢學架, 不過撞時間又或者星期六日都要一早, 我想懶下就無報囉 [/quote]

係呢,HealthYan~想請問你係咪即係揀咗阮鄭下午呀?
因為呢間我都有諗過,但最衰佢係半日,我想揀全日啊~
同埋就算佢遲d轉全日,校舍又唔知會唔會搬呢

大宅

嘩朵花好靚呀﹗去滑雪﹐襯起啲雪花﹐嘩雪人也溶化了﹗

my nail

熙熙&樂樂媽咪

男爵府

Sally 寫道:

嘩!好靚呀 d花係印落去or劃上去架 ?-( 下次我又整,預唔預埋我

係畫上去架。不如下次一齊上大陸啦。

伯爵府

好媽媽勳章

[quote]
Sally 寫道:

係畫上去架。不如下次一齊上大陸啦。[/quote]

噢! 真係劃得好靚
上大陸我都想,但要就我先生放假揍女,咁我先行得開,你地係咪多數平日上去架?

大宅

Sally 寫道:
[quote]
[quote]

我女都有參加圍棋班, 其他有d都想佢學架, 不過撞時間又或者星期六日都要一早, 我想懶下就無報囉 [/quote]

係呢,HealthYan~想請問你係咪即係揀咗阮鄭下午呀?
因為呢間我都有諗過,但最衰佢係半日,我想揀全日啊~
同埋就算佢遲d轉全日,校舍又唔知會唔會搬呢 [/quote]

1st choice 是上午, 2nd choice 是下午, 上午唔中, 就讀下午啦 ! 我原本1st priority都是full day, 到最後綜合好多因素後, 我地覺得此間會最適合我的小朋友, 轉全日就一定搬, 但唔知上走定下走, 同唔知幾時轉全日.

伯爵府

[quote]
安安 寫道:
原來咁麻煩架, 我而家心都寒埋喇............

sorry, 無諗住嚇你, 你亦唔需要要太擔心, 情況唔一定會去到好似我女咁嘛, 佢唔好彩, 俾d兒科&所謂專科的醫生拖左好耐.......所以你一定要同佢覆診, 直至清好為止, 另強身都好仲要, 如果肯飲中藥調理就最好啦, 否則, 白色隻魚肝油都可一試.[/quote]

你俾我一個心理準備, 中耳炎真係好大件事, 我會好好睇住佢...多謝你就真

首頁

尾頁

跳至