跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 0509 閒聊地帶--PART 9

jolo 寫道:
坑口站出 吉仔 咪有囉....
有幾多人係搭 mtr o架 ???

[quote]
LongYin 寫道:
唔知tko 果頭邊度有壽司買呢?
都可以考慮下買2~3盤上去喎。 [quote]

我一定係搭mtr!
寶貝彤彤及欣欣 !

翡翠宮

好媽媽勳章

翡翠宮

好媽媽勳章

小雨,
如果到時約埋等o既話....
可以你去到九龍灣站, 先打電話俾我, 咁 ~~ 就差不多時間o勒.....

大宅

鴨仔蛋 寫道:
[quote]
Coco926 寫道:
下次Gathering一定要大家輪流影家人合照,,,,今次我唔記
得同老公仔影相,我老公6月17日生日呀....!!!! :lol:

joann,

你又返B更呀,,,日日都見到你Online既,,,咁快又BB Gathering,,,我發覺第日我地d B實會好掛住大家,跟住佢
地自己約晒去街唔預我地班老野...!!!!! :cry:

coco~

D~bb大左,自己再斗亂選男女朋友仔...唔埋我地d老野........... [/quote]

第日唔知會唔會做埋親家呢∼!

寶貝彤彤及欣欣 !

大宅

jolo 寫道:
小雨,
如果到時約埋等o既話....
可以你去到九龍灣站, 先打電話俾我, 咁 ~~ 就差不多時間o勒.....

好呀!預埋我一齊去啦!
寶貝彤彤及欣欣 !

男爵府

好媽媽勳章

近排好少上來Post趕緊Project - :-( Miss了d 聚會tim.

大宅

再post過,費事有人miss左!

[size=medium]鴨舍小聚 <----click here
寶貝彤彤及欣欣 !

大宅

小雨,
有無人同你講過彤彤個樣有少少鬼鬼地呀?

子爵府

仲有d 似鬼仔... 狄卡比奧 tim..
米奇 寫道:
小雨,
有無人同你講過彤彤個樣有少少鬼鬼地呀?

大宅

LongYin 寫道:

唔知咩樣添

子爵府

鐵達尼號果條鬼仔呀
米奇 寫道:
[quote]
LongYin 寫道:

唔知咩樣添 [/quote]

大宅

LongYin 寫道:
鐵達尼號果條鬼仔呀

我知邊個喇.
不過... 其實有d相我覺得有少少似彭定康呀

翡翠宮

好媽媽勳章

大宅

LongYin:
唔係掛!彤彤似狄卡比奧!

米奇:
無人話彤彤似鬼妹/鬼仔,不過,彤彤出世時d頭髮就係金絲毛,我覺得好靚!
寶貝彤彤及欣欣 !

翡翠宮

好媽媽勳章

好似我咁... 幾忙 ~ 都入o黎 8 一 8, 最多太忙唔出聲o者...(哪 ~ 如果你o地講我壞話, 我知o架....)
唔係, 好易錯失好多野o架 .....

henrykwok 寫道:

近排好少上來Post趕緊Project - :-( Miss了d 聚會tim.

子爵府

米奇~~~~ 你好野~~~~ 我都唔敢講出黎。
米奇 寫道:
[quote]
LongYin 寫道:
鐵達尼號果條鬼仔呀

我知邊個喇.
不過... 其實有d相我覺得有少少似彭定康呀 [/quote]

大宅

你地睇下......金絲毛彤彤!
寶貝彤彤及欣欣 !

子爵府

點敢講你壞話呀?
jolo 寫道:
好似我咁... 幾忙 ~ 都入o黎 8 一 8, 最多太忙唔出聲o者...(哪 ~ 如果你o地講我壞話, 我知o架....)
唔係, 好易錯失好多野o架 .....

翡翠宮

好媽媽勳章

唔係丫.....
佢 d 女好靚o架啵.......
即係第日彤彤收左 baby fat, 咪似佢 d 囡囡囉.....

LongYin 寫道:

米奇~~~~ 你好野~~~~ 我都唔敢講出黎。
[quote]
米奇 寫道:
[quote]
LongYin 寫道:
鐵達尼號果條鬼仔呀

我知邊個喇.
不過... 其實有d相我覺得有少少似彭定康呀 [/quote][/quote]

大宅

米奇 寫道:
[quote]
LongYin 寫道:
鐵達尼號果條鬼仔呀

我知邊個喇.
不過... 其實有d相我覺得有少少似彭定康呀 [/quote]

下!
似狄卡比奧!又似彭定康!
寶貝彤彤及欣欣 !

首頁

尾頁

跳至