興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

唔好意思,BK痴左...出左2次

子爵府

angel
小甜甜也是我童年回憶
請問葵涌廣場3樓賣那套
是否粵語版呢 謝謝您

原帖由 angel320 於 09-1-15 18:13 發表
我係葵涌廣場3樓間買cartoon碟既shop..
有全套dvd / vcd...550咋...
好想買!

大宅

Dear SunnySky

我都收到啦, 謝謝你. 如果有粵語版仲好....我係唔係好貪心呀, 不過我和你一樣都很高興.

現在, 我直展開尋找小甜甜漫畫之旅.

禁止訪問

伯爵府

我無意之中入黎睇到有小甜甜賣, 於是走去葵涌廣場, 真係有啊, 好啦好啦, 買回我童年最美好的回億.....

一共115集, 有排嘆....愛死迪里斯啊.....以前我擁有個套, 只做到甜甜同迪里斯雙雙被趕出校, 曾經找遇中港台日也找不到下半部....

夢圓了.....漫畫看一次也哭一次....

原帖由 lolomimi 於 09-2-16 11:32 發表
what is this?

珍珠宮

睛靈勳章

我都上網訂咗, 希望快d收到啦,
另外,小甜甜其實係有一套閃咭,當年,我無意中發現咗,就即刻去隔離機舖唱一袋散銀,踎係街邊一蚊蚊咁入去潛晒一套出來,不過好似都欠幾張

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 cheapbombom 於 09-2-20 22:58 發表
我無意之中入黎睇到有小甜甜賣, 於是走去葵涌廣場, 真係有啊, 好啦好啦, 買回我童年最美好的回億.....

一共115集, 有排嘆....愛死迪里斯啊.....以前我擁有個套, 只做到甜甜同迪里斯雙雙被趕出校, 曾經找遇中港台日 ...

我叫c6去葵涌廣場買小甜甜,買佐大陸版小甜甜dvd要$490,大陸版小甜甜最後ending冇咗甜甜在定婚宴會拒絕尼魯婚事,歐拔先生公開是自己是偉林爺爺身份 上星期見大眾書局有台版小甜甜賣$5佰幾

伯爵府

我個套係馬來西亞版喎...

原帖由 yklee 於 09-3-11 21:06 發表

我叫c6去葵涌廣場買小甜甜,買佐大陸版小甜甜dvd要$490,大陸版小甜甜最後ending冇咗甜甜在定婚宴會拒絕尼魯婚事,歐拔先生公開是自己是偉林爺爺身份 上星期見大眾書局有台版小甜甜賣$5佰幾 ...

子爵府

請問大家台版小甜甜是否足版本呢?

我去大眾書局問過話買晒無貨呀
話未必再來貨都不定......

原帖由 yklee 於 09-3-11 21:06 發表

我叫c6去葵涌廣場買小甜甜,買佐大陸版小甜甜dvd要$490,大陸版小甜甜最後ending冇咗甜甜在定婚宴會拒絕尼魯婚事,歐拔先生公開是自己是偉林爺爺身份 上星期見大眾書局有台版小甜甜賣$5佰幾 ...

別墅

我有1-6集=]

大宅

醒目開學勳章

除了葵涌廣場有小甜甜 dvd 之外, 信和有冇?? 有冇人知? 

我已經有成套漫畫, 當年結婚我c6唔比我伶去新屋,佢話冇位擺....
哈哈. 我要去買多套dvd 先得... 

男爵府

知道網上有得賣, 不過寫住中日版 (我唸係國語), 我想要粵語版呀, 請問邊到可以買到呀....

原帖由 babellt 於 09-7-30 14:31 發表
除了葵涌廣場有小甜甜 dvd 之外, 信和有冇?? 有冇人知? 

我已經有成套漫畫, 當年結婚我c6唔比我伶去新屋,佢話冇位擺....
哈哈. 我要去買多套dvd 先得...  ...
;-)

首頁

尾頁

跳至