跳至

首頁

尾頁

水晶宮

有改善都好

珍珠宮

好媽媽勳章

多謝晒!~玩得好開心,不過都落左2次大雨!~好彩無淋濕!~ 夜晚仲去左食正正日本buffet

sorry,我8號早上11點就要出發,去到幫手整野食(做助手)因為c6個日負責做大厨,海鮮餐 ,玩到夜晚,所以我黎唔到一陣啊!~

男爵府

:-( :-( 我好妻涼呀!!!!我4號零晨出風[懶]:-( 雪雪又扭計計,成日喊,喺學校喊到返屋企;攪到好辛苦,老公果晚又返夜,咁我咪煲左d薑水沖涼同埋煲d薑茶飲囉,飲左之後就退左唔痕,差唔多4點我就訓,我訓到5點半,又起返,痕到醒,之後本來打算天光至去睇醫生,後來諗諗吓,都係睇夜診,之後返黎揍雪雪返學,唔係我唔舒服佢喺屋企我仲辛苦,點知6點幾出到去24hr診所,個醫生居然有事幾日唔返 呀))))天呀!排急症又耐啵,排得黎私家醫生都開門啦,又冇帶我哥屋企條key啵,好在我細哥唔知痴左邊條線,6點幾都冇訓,我就走上去har左1個鐘等醫生開門,打左支針食左d葯就退返好多本來想叫c6送亞囡返學架,不過佢4點至收工返黎,唔想佢咁辛苦呀! 之後食埋d葯,嘩)))直頭想死既感覺呀!一直係咁訓訓訓,連堂都冇同亞囡上,訓到差d連接亞囡校車都唔知醒,接左個女返黎,又再一齊訓,訓到成7點至夾硬起身去亞哥度開飯,一路食一路中眼訓,連抱雪雪睇電視我都恰著左,之後我就唔敢再食d葯喇,大利害,攪到我今日送左雪雪返學之後咩都唔想做,返到屋企督大覺訓喇,而家先叫清醒d咋~~!
其實我仲有d唔開心架,經過今次出風[懶]事件,我發覺冇人可以幫睹我揍雪雪,如果我老公唔係天光收工,都冇人幫我睇住雪雪俾我去睇醫生呀!如果我有咩事,都唔知點算呀!
http://hk.myblog.yahoo.com/snowy-tsang
歡迎參觀~~雪雪 & 釨鏸's Blog

[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk114/babymaggieleung/BBB.jpg[/IMG]

男爵府

flora,
我都唔知8號去唔去好呀!我自己就好想黎,好耐冇見大家喇~~!雪雪里幾日好扭計,返到學校都係咁喊,又唔肯喺學校食飯,今日先叫好d,今朝同佢返學,佢一到學校就喊,我陪左佢好耐佢都仲係咁,我抱佢,佢就收吓聲,老師話做左個小實驗,佢地話,只要將雪雪放落bb車,佢就會以為有街去,就會收晒聲,尋日午飯時間仲要搬左佢出接待處望住條街自食睹2啖飯.....
仲有呀,佢近排抽得密左,唔夠2星期就抽一次....好擔心...!

http://hk.myblog.yahoo.com/snowy-tsang
歡迎參觀~~雪雪 & 釨鏸's Blog

[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk114/babymaggieleung/BBB.jpg[/IMG]

水晶宮

禁唔緊要啦, 有機會下次再出過黎啦!

[quote]原文章由 maggielau0705 於 07-7-5 23:43 發表
多謝晒!~玩得好開心,不過都落左2次大雨!~好彩無淋濕!~ 夜晚仲去左食正正日本buffet

sorry,我8號早上11點就要出發,去到幫手整野食(做助手)因為c6個日負責做大

水晶宮

禁你e家有冇好d呢, 我聽你講以前係咪有個工人定鐘點幫過你手, 如果真係有事, 可唔可以叫佢幫下你呢?

[quote]原文章由 babymaggieleung 於 07-7-6 02:02 發表
:-( :-( 我好妻涼呀!!!!我4號零晨出風[懶]:-( 雪雪又扭計計,成日喊,

水晶宮

雪雪下次覆診係幾時?
佢係咪出慣街, 所以禁摟計, or其實佢唔舒服先會禁?

[quote]原文章由 babymaggieleung 於 07-7-6 02:13 發表
flora,
我都唔知8號去唔去好呀!我自己就好想黎,好耐冇見大家喇~~!雪雪里幾日好扭計,返到學校都係咁喊,又唔肯

水晶宮

尋日先讚bk有改善
今日post完d野, 又跳返去最後個頁

原文章由 fw5775 於 07-7-5 16:45 發表
有改善都好

子爵府

早晨! 原來尋日maggie 生日呀, 我都補祝佢身體健康, 青春常駐, 日日都開開心心!!!

[ 本文章最後由 mama1210 於 07-7-6 10:51 編輯 ]

水晶宮

mama1210,

早.....呀, 我尋晚冇返去開msn呀,
你可唔可以email去yahoo呀, thanks!

原文章由 mama1210 於 07-7-6 10:43 發表
早晨! 原來尋日maggie 生日呀, 我都補祝佢身體健康, 青春常駐, 日日都開開心心!!!

http://img.123greetings.com/eventsnew/birth_happybirthday/1008-013-44-1042.gif

子爵府

原文章由 babymaggieleung 於 07-7-6 02:02 發表
:-( :-( 我好妻涼呀!!!!我4號零晨出風[懶]:-( 雪雪又扭計計,成日喊,喺學校喊到返屋企;攪到好辛苦,老公果晚又返夜,咁我咪煲左d薑水沖涼同埋煲d薑茶飲囉,飲左之後就退左唔痕,差唔多4點我就訓,我訓到5點半,又 ...

雪雪媽:
真係聽見都登你辛苦呀! 咁你尋晚仲有無再出呀?? 希望你無事啦!!!! 雪雪佢咁想出街, 不如你就帶佢黎玩下啦

子爵府

原文章由 fw5775 於 07-7-6 11:00 發表
mama1210,

早.....呀, 我尋晚冇返去開msn呀,
你可唔可以email去yahoo呀, thanks!

我無你yahoo既address呀!

水晶宮

原文章由 mama1210 於 07-7-6 11:03 發表

我無你yahoo既address呀!

我之前貓野比你個個唔係yahoo咩?
同hotmail個個一樣, 不過係yahoo, 你明啦

子爵府

原文章由 fw5775 於 07-7-6 11:20 發表

我之前貓野比你個個唔係yahoo咩?
同hotmail個個一樣, 不過係yahoo, 你明啦

話時話, 我上次其實到最後都收唔到你個e-mail架.....hehe....我唔好意思追你...... 我估可能係system 既問題呀, 如果唔係無理由你sent左2次都唔得. 一陣我試下sent去你yahoo 啦, 你個address係咪有hk係尾架??

子爵府

星期日暫定不如2:30去swimming, 3:30 開始預備BBQ, 大家有無咩特別想食架?? 我多數去大尾督燒烤王買野食, 有無其他suggestion??? 另外, 要唔要準備d野食比小朋友, 定一或佢地一樣可以食BBQ 既野???

小豬, 我見你星期日果日都開左泳池, 係咪你有pump?? 仲要唔要我問人借電pump??

子爵府

不如你地講下, BBQ 你地有咩最想食???

小豬, 你home 而家有幾多張chair 可以坐低BBQ架??

水晶宮

原文章由 mama1210 於 07-7-6 11:25 發表

話時話, 我上次其實到最後都收唔到你個e-mail架.....hehe....我唔好意思追你...... 我估可能係system 既問題呀, 如果唔係無理由你sent左2次都唔得. 一陣我試下sent去你yahoo 啦, 你個address係 ...

係呀....
原來之前你收唔到ka, 我諗住你冇再問我, 我仲以為你收到tim:mrgreen:

水晶宮

[quote]原文章由 mama1210 於 07-7-6 11:37 發表
星期日暫定不如2:30去swimming, 3:30 開始預備BBQ, 大家有無咩特別想食架?? 我多數去大尾督燒烤王買野食, 有無其他suggestion??? 另外, 要唔要準備d野食比小朋友, 定一或佢地一樣可以食BB
Q 既野???

我食乜都得, 你唔好買禁多呀, 我地唔大食ka.
我都會燒d野食比個女, 都唔使專登就佢

水晶宮

如果到時唔熱, 都唔洗開泳池啦,
我地都係至在比佢地玩下, 見下面
我地傾下計

水晶宮

fanny, waiwai))))))

星期日個gathering, mama1210會出黎接我地入去佢屋企
禁我約定你地2:15pm係昌運mac記對面個停車處等, 有問題再電聯

**記得帶定游泳裝備+毛巾(最好穿方便

首頁

尾頁

跳至