跳至

首頁
12345...12

尾頁

侯爵府

原文章由 pooh88 於 07-7-10 14:23 發表

worry:我都唔知我個仔係咪同你女女同一斑噃!平時都唔係我湊架!我個仔都係插班讀,讀下午班噃!你呢?
bobbybee_1225
我比仔仔讀錫安!9月開學喇!

POOH88
我囡囡都係番下午班, 係味李老師教丫? 你囝囝是否叫安安?

大宅

原文章由 worry 於 07-7-10 14:53 發表

POOH88
我囡囡都係番下午班, 係味李老師教丫? 你囝囝是否叫安安?

worry:
唔係呀!我仔仔個班主任叫梁老師!:-P

侯爵府

原文章由 pooh88 於 07-7-10 16:58 發表

worry:
唔係呀!我仔仔個班主任叫梁老師!:-P

POOH88

咁我地唔同班LU, 依家你點同囝囝打發時間?

大宅

原文章由 worry 於 07-7-10 17:15 發表

POOH88

咁我地唔同班LU, 依家你點同囝囝打發時間?

worry:
冇架!我叫呀婆而家咪係屋企比佢睇下碟聽下英文歌睇下書晝下公仔咁!當然呀婆會同佢去彩虹道個室內兒童場玩下(有冷氣嘛) 我就放假先同佢去街!你呢?

複式洋房

原文章由 bobbybee_1225 於 07-7-9 10:57 發表
HI.

worry !! 你過來越秀飲茶 ,可能真係會見過 呵呵 !! 我個囡日日都會在 4 樓飲荼 . d" 仕應" 佢仲熟過我 .. 我都係要返工的, 早上比佢麻麻湊 . 晚上我去接佢返屋企. 佢麻麻都係住新蒲崗的 . 所以都幾方便 ...

bobbybee_1225,
我住第二座

複式洋房

Pooh88 ,
邊樹係彩虹道室內兒童場呀 !! , 係米地彩虹道體育館果邊呀 . 我都叫佢麻麻帶佢去玩下先 ,有室內的應該會清潔d .我覺得新蒲崗無咩公園比小朋友玩同跑.又多"道友"係公園, 我多數唔會帶佢去新蒲崗d 公園玩. 佢麻麻就日日都會帶佢去仁愛大廈對出果個公園玩下囉 ...

worry,
聖母幼稚園好呀 !!歷史悠久, 比女仔讀好似感覺會文靜d. 哈哈 !! 我唔識的. 因我係第一個小朋友又本身唔係住 lee 區大 對於邊間學校好唔好都唔知, 要你們多多指教下. 不過你住新蒲崗上去會唔會好遠 同有無車上. 我都唔想比彤彤係新蒲崗讀書.我都計劃比佢去慈雲山或黃大仙果邊讀.你地有咩見意. !!

thx

大宅

原文章由 bobbybee_1225 於 07-7-11 10:07 發表
Pooh88 ,
邊樹係彩虹道室內兒童場呀 !! , 係米地彩虹道體育館果邊呀 . 我都叫佢麻麻帶佢去玩下先 ,有室內的應該會清潔d .我覺得新蒲崗無咩公園比小朋友玩同跑.又多"道友"係公園, 我多數唔會帶佢去新蒲崗d 公園 ...

係呀彩虹道體育館果邊呀,你見到小童群益會果度內面,佢有清潔時間架!係果度玩真係好過去公園有冷氣之餘又乾淨D最重要緊係冇蚊咬嘛!你話係咪好得多呢?

複式洋房

原文章由 pooh88 於 07-7-11 11:25 發表

係呀彩虹道體育館果邊呀,你見到小童群益會果度內面,佢有清潔時間架!係果度玩真係好過去公園有冷氣之餘又乾淨D最重要緊係冇蚊咬嘛!你話係咪好得多呢?

POOH88 ,
一定啦 ! 找日去睇下先 , 謝謝

侯爵府

原文章由 pooh88 於 07-7-11 11:25 發表

POOH

反而我又唔知呢區有小童群益會喎? 係味有課外活動比小朋友參加嫁?

侯爵府

原文章由 bobbybee_1225 於 07-7-11 10:07 發表
Pooh88 ,
邊樹係彩虹道室內兒童場呀 !! , 係米地彩虹道體育館果邊呀 . 我都叫佢麻麻帶佢去玩下先 ,有室內的應該會清潔d .我覺得新蒲崗無咩公園比小朋友玩同跑.又多"道友"係公園, 我多數唔會帶佢去新蒲崗d 公園 ...

BOBBYBEE

咁你本身住邊區嫁? 如果唔係住開呢區, 好小人會選來呢區住BOR?

聖母係呢到去好方近嫁, 坐37號綠VAN, 好快到, 坐校車重係尾站, 一轉上去就到. 好可惜, 我囡囡跟婆婆住, 要坐好耐校車先到.:-( :-(

大宅

原文章由 worry 於 07-7-11 14:31 發表

POOH

反而我又唔知呢區有小童群益會喎? 係味有課外活動比小朋友參加嫁?

小童群益會有冇活動我唔知呀!未去睇過,我放假去都冇開!我叫呀婆去8下先!因我正係知隔離有個室內遊樂場比小朋友玩咋!

侯爵府

POOH & BOBBYBEE

你地做咩嫁? 係邊頭番工? 好似好得閒咁.

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

Pooh88 ,

我都想去玩架..可惜細b細個,玩唔到..

複式洋房

原文章由 worry 於 07-7-11 16:14 發表
POOH & BOBBYBEE

你地做咩嫁? 係邊頭番工? 好似好得閒咁.

Worry,

哈哈 !! 唔得閒架 不過要問亞囡野, 唔得都要得啦 !!
我係做寫字樓 ( shipping ) . 我本身住沙田的, 結左婚先搬來 lee 樹, 無計 99 & 老公都係住左 lee 樹 30 幾年.但係都唔知"訂" ,有咁正既室內公園 , 係喎要唔要比$ 入場玩架.

嘻嘻 !!

大宅

原文章由 bobbybee_1225 於 07-7-11 23:54 發表

Worry,

我係做寫字樓 ( shipping ) . 我本身住沙田的, 結左婚先搬來 lee 樹, 無計 99 & 老公都係住左 lee 樹 30 幾年.但係都唔知"訂" ,有咁正既 ...

我係尖沙咀返工架,都唔係好得閒啫!咁啱上黎見到你有野問,咪回下囉 遊樂場緊係唔使錢啦!(政府野)

[ 本文章最後由 pooh88 於 07-7-12 10:55 編輯 ]

洋房

BabyLC,
我都係住新蒲崗廣場, 我住Block 2, 你住Block ?
:-P :-P

侯爵府

原文章由 bbchuchu 於 07-7-17 14:17 發表
BabyLC,
我都係住新蒲崗廣場, 我住Block 2, 你住Block 幾?
:-P :-P

BBCHUCHU,

我又係BOR, 會唔會大家見過啦! 你個小朋友多大?

洋房

原文章由 worry 於 07-7-17 14:21 發表

BBCHUCHU,

我又係BOR, 會唔會大家見過啦! 你個小朋友多大?

我仔仔2yrs 5 mths. 你呢?

侯爵府

bbchuchu

我囡囡3歲4個月
原文章由 bbchuchu 於 07-7-18 13:57 發表

我仔仔2yrs 5 mths. 你呢?

大宅

原文章由 bobbybee_1225 於 07-7-11 23:54 發表

Worry,

我係做寫字樓 ( shipping ) . 我本身住沙田的, 結左婚先搬來 lee 樹, 無計 99 & 老公都係住左 lee 樹 30 幾年.但係都唔知"訂" ,有咁正既 ...

你地好, 我住係大成街樓上, 同你地都好近, 我囡囡17個月大, 以家胎緊個18週.

bobbybee,
我都係做shipping喎, 平時都幾得閒, 可以上黎吹下水.

首頁
12345...12

尾頁

跳至