跳至

首頁

尾頁

大宅

係呀! 佢係失蹤人口嚟! 而家貼緊"黃榜"呀馬!
原文章由 VENUSSUM 於 07-8-7 15:54 發表

一路up住係頂直至佢入黎為止

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 縉媽 於 07-8-7 16:05 發表
mj 真係唔好彩了! 好彩個仔無事咋! 唔怪之得mj 要咁"堅"同佢死過呀!

不過又算係好好彩, 一則有人扶起, 二則 jeff 無因此怕水, 記得之前有新聞, 個細路女好似就咁無左............ 其實呢間野之前有無的呢, 定擺明今年開黎"做"暑期呢一檔?

伯爵府

原文章由 縉媽 於 07-8-7 16:08 發表

MonAnson, 咁mj 出鏡時, 你做緊mug ar!

佢可能係後面推mj出黎講野

伯爵府

原文章由 縉媽 於 07-8-7 16:00 發表
MonAnson

咁你個仔係咪一堂都未上ar! 疊埋心水出年跟張sir 學la...:loveliness: 又邦佢賣廣告tim.

如果佢真係咁好, 我都想俾佢教我兩個學游水, 唔知兩個差幾年, 可唔可以一齊上堂呢?

大宅

我已自手了
仲叫佢入來睇下我點出賣佢

原文章由 縉媽 於 07-8-7 16:10 發表
係呀! 佢係失蹤人口嚟! 而家貼緊"黃榜"呀馬!

大宅

我米係到對記者講MJ件事, 然後交個波比MJ law:mrgreen: :mrgreen:

原文章由 VENUSSUM 於 07-8-7 16:13 發表

佢可能係後面推mj出黎講野

別墅

你班友仔呀, :tongue: 响我背後攪攪震........真係令我很傷心:-( .....無人性人家己經好慘嘛:cry: , 無D同情心.
不過個泳會真係拿人命來較飛要

別墅

晉媽

出咗"黃榜"自動投案係咪都可以取奬金架!!!! 誰人比我.........快D科水

大宅

佢己在大埔中心泳池教了10多年! 每次1個鍾教四個小朋友, 係7月尾至9月佢個仔係uk 返嚟放summer 都會邦手教一d唔係好跟得到的小朋友, 叫做多個邦手睇住吓d細路law...

佢而家好似係約$1200 左右教一個(唔係好記得價錢了!) 至包懂得為至.

TYLER 係一年會學木種泳色, 但今年耳仔做過手術所以停一年, 蛙泳及自由泳佢都ok, 我試過今年同佢比賽點知我腳長過佢都游嬴我:loveliness:

MonAnson 都好似見過張sir比 Anson 試過水.

原文章由 VENUSSUM 於 07-8-7 16:15 發表

如果佢真係咁好, 我都想俾佢教我兩個學游水, 唔知兩個差幾年, 可唔可以一齊上堂呢?

大宅

我請飲茶law!

原文章由 mj 於 07-8-7 16:29 發表
晉媽

出咗"黃榜"自動投案係咪都可以取奬金架!!!! 誰人比我.........快D科水

大宅

mug 得你咁"醒":lol :lol :lol

原文章由 MonAnson 於 07-8-7 16:23 發表
我米係到對記者講MJ件事, 然後交個波比MJ law:mrgreen: :mrgreen:

大宅

上年佢收我 $120/hrs( 因你介紹)
如果$1200包4式又ok wor

原文章由 縉媽 於 07-8-7 16:30 發表
佢己在大埔中心泳池教了10多年! 每次1個鍾教四個小朋友, 係7月尾至9月佢個仔係uk 返嚟放summer 都會邦手教一d唔係好跟得到的小朋友, 叫做多個邦手睇住吓d細路law...

佢而家好似係約$1200 左右教 ...

大宅

見者有份
多謝縉媽

我請飲茶law!

大宅

mug 你又咁醒知道ge!

係咪眼媚"跳"呢? 不知几關心你同亞jeff 呀 ! 你單新聞令我地有咁多個post 出! 亞仔有無驚呀? 係亞係講你知還是你在旁睇到呀?

原文章由 mj 於 07-8-7 16:25 發表
你班友仔呀, :tongue: 响我背後攪攪震........真係令我很傷心:-( .....無人性人家己經好慘嘛:cry: , 無D同情心.

伯爵府

佢而家好似係約$1200 左右教 ...

都唔算貴, 起碼包學識先啦! 咁佢要預早幾耐book, 我又想佢地今年學, 又想等下年, 因touch wood 我女d皮膚好過上年夏天, 但又怕唔知泳池水有無影響..........

伯爵府

原文章由 MonAnson 於 07-8-7 16:33 發表

係咪包四式呀?? 但$120/hr 又唔同咁計喎, 一堂教幾耐呢?

伯爵府

原文章由 mj 於 07-8-7 16:25 發表

唔好傷心, 唔好勞氣, 你睇你唔上黎, 我地都講緊你就知幾關心你啦

大宅

無可能一個summer 可以學到四式嫁!

Tyler 都係一年一式! 係包你由唔識教到你識點游個一種式. 佢好似話唔點係計堂, 但一種式約10 堂才能學懂law, 但有d要10几堂才能學到但佢都不會收extra charge 嫁.

仲有係泳池開2小時, 你雖係上一小時堂, 但佢會叫你早d到 / 遲d走去操練吓嫁(當然係要上得几堂先la...), 不過操練果一小時便不能教授law...大人要自己在側邊睇住law...

原文章由 MonAnson 於 07-8-7 16:33 發表

[ 本文章最後由 縉媽 於 07-8-7 17:00 編輯 ]

大宅

唔係睇age, 係睇怕唔怕水先! 佢會叫你返家比小朋友用花洒照頭淋去train 佢, 再叫小朋友到泳池試水睇吓可否將個頭僈慢浸入水中, 見小朋友會試及唔會失控佢才會收law...

不過tyler 都要浸了3-4堂水才唔怕放心浸個頭入水

佢地可一齊學, 因只係睇住四個小朋友佢又會因唔同程度而教.

原文章由 VENUSSUM 於 07-8-7 16:15 發表

別墅

不是我知, 是MONANSON自己報案, 又講D唔講D,咪上來看囉.....

JEFF 係好晚先話我知件事, 佢哋當日去咗嬉水池, 我和MONANSON於看台, 睇鬼到咩

有人請飲茶咁好, 又可以聚一聚啦.......先多謝喎

首頁

尾頁

跳至